Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Nieuwe Loogman Carwash locatie in Heerhugowaard

08 mei 2019
card image
Loogman Carwash
Groot nieuws! Naar verwachting mogen wij aan het einde van dit jaar de deuren openen van onze nieuwe locatie in Heerhugowaard. Wij zijn druk bezig met het verbouwen van het pand voor de opening van onze 8e wasstraat.

Toen dit mooie pand aan de Pascalstraat te koop kwam staan, wisten we al snel dat hier onze nieuwe locatie moest komen. Het pand van een voormalig caravanbedrijf heeft een mooi design met veel lichtinval door de grote ramen en is daarnaast goed bereikbaar. Echt een kans om een prachtige Loogman Carwash locatie neer te zetten, en die kans grijpen we natuurlijk met beide handen aan!


Op de locatie in Heerhugowaard zijn we momenteel druk bezig met bouwwerkzaamheden. In dit pand komen techniek, kwaliteit en klantgerichtheid vanaf de eerste tekening naar voren. Zo bouwen we aan een mooie en overzichtelijke carwash. Als klant weet je daardoor precies waar jij aan toe bent, ook als je hier voor de eerste keer je auto wast. De wasstraat van 55 meter lang wordt uitgerust met onze unieke systemen en producten om je auto te wassen en te beschermen, zoals de Power Shower, Power Polish en Power Protect. Daarnaast komt in dit pand ook een overdekt stofzuigerplein met gratis mattenreinigers, dashboard guns en doekjesautomaten. Op een buitenplein komen ook nog wasboxen waar ook grotere voertuigen gewassen kunnen worden, zoals caravans en campers.

Volg de bouw van onze 8e locatie via onze site en social media, we houden je graag op de hoogte! Het pand in Heerhugowaard wordt een prachtige Loogman Carwash locatie en is een mooie toevoeging aan ons bedrijf. Het wassen van je auto wordt ook in Heerhugowaard echt een beleving met kwaliteit en service op de 1e plaats, precies zoals je van Loogman Carwash gewend bent!

Reserveer alvast je eerste wasbeurt! De eerste 2.500 aanmeldingen krijgen hun eerste wasbeurt met ons beste wasprogramma gratis!
  • Delen via

Lex 09-05-2019 om 06:15 uur Als oud inwoner van Aalsmeer vindt ik het extra leuk om nog een Aalsmeers trots te mogen verwelkomen in het mooie Heerhugowaard!
Rob 09-05-2019 om 22:24 uur Maak dan meteen een caravanwasstraat, die missen we in de buurt...
Loogman Carwash 13-05-2019 om 11:06 uur Er komen extra grote wasboxen waar je je caravan of camper kunt wassen!
Hans 08-10-2019 om 16:02 uur Misschien een idee, om een banden vulsstation toe te voegen ?
Loogman Carwash 09-10-2019 om 09:48 uur Goed idee Hans, we hopen dit inderdaad nog toe te kunnen voegen in Heerhugowaard!
Bravilor Bonamat BV 14-01-2020 om 15:34 uur Goedemiddag, Wij willen graag een zakelijke autowaspas voor onze bedrijfsautos. Wij zijn gevestigt in Heerhugowaard/Pascalstraat 20 . Kunt u mij hier meer informatie over toe mailen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Claudia Poelsma
Loogman Carwash 16-01-2020 om 14:00 uur Bedankt voor de interesse Claudia! Wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.
R.R.Moorer 21-01-2020 om 18:54 uur Vandaag voor het eerst geweest bij de nieuwe Loogman carwash Heerhugowaard,onderweg van Alkmaar naarFriesland(242)zag ik plotseling manshoge letters!met LOOGMAN,enfin afgeslagen en binnengereden in een fantastisch nieuwe carwash!,geweldig!als oude klant inAalsmeer,en nu wonende inAlkmaar was ik blij verrast,proficiat!
Loogman Carwash 22-01-2020 om 08:12 uur Wat leuk om te horen, bedankt!
Ractisa 12-04-2024 om 02:25 uur <a href=http://propec.lol>proscar no script</a> Our research revealed Fulvestrant IC 50 0

Plaats een reactie