Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Nieuw bij Loogman Heerhugowaard: Bandenzwart!

06 juli 2023
card image
Loogman Carwash
Sinds een paar weken vind je in de stofzuighal bij Loogman Carwash Heerhugowaard een heel nieuw apparaat om jouw auto nog stralender (kan dat dan!?) ons terrein te laten verlaten, namelijk: Bandenzwart. Bandenzwart is de kers op de taart na een frisse wasbeurt in onze wasstraat of in een van onze wasboxen.

Met behulp van dit nieuwe apparaat zorg je ervoor dat jouw banden weer glimmend zwart worden, als nieuw dus! Daarnaast zorgt het op basis van siliconen gemaakte middel ook voor een hydraterende en beschermende werking op de banden. Hierdoor drogen je banden minder snel uit en wordt het rubber gevoed. Je banden blijven zo soepel en gaan langer mee. Het bandenzwart is waterbestendig en blijft dan ook 2 à 3 weken op de banden zitten.

Het gebruik van het bandenzwart apparaat is supermakkelijk. Door middel van een spraygun breng je het bandenzwart aan op de band, even in laten trekken en klaar! Dus geen gehannes met doekjes of sponsjes. Wil jij het bandenzwartapparaat uitproberen? Kom dan langs bij Loogman Carwash Heerhugowaard en vraag tot het einde van actieperiode (1 augustus 2023) gratis een muntje bij de kassa en laat je banden weer shinen.
  • Delen via

A k 23-07-2023 om 16:03 uur Car wash
Rien Cornelisse 14-08-2023 om 10:59 uur Als ik nu onze auto laat wassen , kan ik dan mog van mijn registratie gebruik maken ? Gr. Rien
Loogman Carwash 14-08-2023 om 11:55 uur
Dag Rien, zou je misschien even kunnen toelichten welke registratie je bedoelt? Je kan bij vragen ook altijd even onze klantenservice bellen: 020 645 64 61.

Plaats een reactie