Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Loogman by Night!

23 februari 2021
card image
Loogman Carwash
Geniet t/m 6 maart van Loogman by Night bij Loogman Carwash Rotterdam en vanaf 8 maart bij Loogman Carwash Almere; een unieke ervaring en een echt Coronaproof uitje!

Onze pas verbouwde en vernieuwde wasstraat in Rotterdam is ieder dag geopend tot 20:00 uur. Hierdoor weet je vast wel een plek vrij te maken in je agenda om je auto te wassen en van binnen schoon te laten maken bij onze nieuwe service Binnenreinigen. Om het in deze tijd nóg leuker en gezelliger te maken hebben we tot en met zaterdag 6 maart iedere dag van 17:00 tot 20:00 uur een unieke experience voor je. Geniet na 17:00 uur van onze lichtshow en de Loogman By Night Spotify playlist en maak er je eigen Coronaproof feestje van. Bovendien kun je genieten van een aantrekkelijke openingskorting op Binnenreinigen icm Showroom Quality: t/m 4 april tijdelijk van 28,50 voor slechts 22,50! Tot dan!

Vanaf 8 maart is het bij onze vestiging in Almere 3 weken lang genieten van deze wasexperience! De openingsavond in Almere vindt plaats op 8 maart tijdens Internationale Vrouwendag. Op die dag gaat niet alleen de auto door de wasstraat, maar zal er ook een make-over wasstraat aanwezig zijn. Alle vrouwen; stay tuned!
  • Delen via

Plaats een reactie