Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Kortere wachttijden in Rotterdam

23 oktober 2019
card image
Loogman Carwash
In Rotterdam hebben we een tweede wasstraat geopend na tips van onze klanten. Deze wasstraat vermindert de wachttijden en zorgt voor minder overlast op de weg. Het is een vervroegd begin van een grote verbouwing in 2020.

De klant aan het woord
Voor de vestiging in Rotterdam staat een grote verbouwing gepland in 2020, maar inmiddels hebben we de tweede wasstraat al geopend. Via de tips die we van onze klanten ontvangen in de Was app, kwamen we erachter dat klanten in Rotterdam last hadden van lange wachtrijen. Deze rij zorgde zelfs voor overlast op de weg. Om dit op te lossen, zijn we snel aan de slag gegaan met de bouw van een tweede wasstraat. Door de opening van deze wasstraat werd de wachtrij gehalveerd, en dat scheelt veel wachttijd en drukte op de weg.

Het begin van een grote verbouwing
In 2020 bouwen wij verder op het terrein in Rotterdam, en gaan wij nog meer services toevoegen op deze locatie. Zo kun je eind volgend jaar je auto ook aan de binnenkant professioneel laten schoonmaken op onze binnenreinigingsband en maken we een plek waar we je auto handmatig kunnen poetsen. Daarnaast voegen we overdekte wasboxen en 36 overdekte, uitgebreide stofzuigplaatsen toe. Een flinke uitbreiding, waarmee we veel extra’s kunnen bieden. 

Blijf op de hoogte
Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de verbouwing in Rotterdam? We houden je op de hoogte via onze website en onze facebookpagina!

  • Delen via

Plaats een reactie