Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Het creatieve proces achter onze single 'Chances' over Studieschuldenvrij Studeren

12 juli 2021
card image
De Loogman Groep
In samenwerking met Dj Shenta, Robin en Dylan hebben we een muzieknummer geproduceerd om nog meer aankomende studenten te vertellen over Studieschuldenvrij Studeren bij de Loogman Groep. Neem in de derde en laatste video over Studieschuldenvrij Studeren een kijkje in het creatieve proces achter dit nummer!

Aanmelden voor Studieschuldenvrij studeren? Dan kan hier.


Studieschuldenvrij Studeren, te mooi om waar te zijn?
De Loogman Groep heeft Studieschuldenvrij Studeren in het leven geroepen om jonge mensen te helpen bij het maken van een goede start in het leven. Een torenhoge studieschuld hoort daar niet bij. Daarom nemen wij ieder jaar 10 studenten aan in onze Loogman Studiebeurs. Je gaat bij ons aan het werk voor gemiddeld 12 uur per week en naast je salaris betalen wij ook je lesgeld en studiematerialen.

Een leuke baan die goed te combineren is met je studie
Binnen ons grote familiebedrijf is er altijd wel een bijbaan te vinden die bij je past. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag in de bediening bij onze Brasserie 10 of je gaat aan de slag bij één van onze wasstraten. Maar dat niet alleen, we hebben ook nog twee tankstations, een FEBO, Huureenbox self storage, Boxie 24, een golfcentrum, Hola autoverhuur en een kantoor waar je zou kunnen werken op de afdeling Marketing, HRM of binnen de facilitraire dienst. Na je sollicitatie bekijken we samen welke functie bij je past!

Pak je kans en meld je aan!
Heb je interesse in Studieschuldenvrij Studeren? Meld je dan hier aan. We nemen contact met je op om samen te kijken welke functie bij je past. Heb je nog vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag!

Bekijk hier de videoclip van ons nummer Chances
Chances kun je nu ook streamen op Spotify.


Wil je weten waarom wij zijn begonnen met de Studiebeurs? Bekijk hier dan de eerste video over Studieschuldenvrij Studeren, of bekijk hier de tweede video waarin studenten aan het woord zijn die nu al gebruik maken van Studieschuldenvrij Studeren! 
  • Delen via

Shawira 19-08-2021 om 12:01 uur Goedemiddag, Ik heb interesse in schuldenvrij studeren. Als ik op de link klik, dan laad de pagina niet en zie je niks. Met vriendelijke groet, Shawira
De Loogman Groep 19-08-2021 om 12:34 uur
Hi Shawira, dank voor je reactie en je interesse. De link naar de vacature is veranderd. Hij werkt nu weer. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Plaats een reactie