Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Een Schitterende Start van 2024 met de WinterWasWeken!

03 januari 2024
card image
Loogman Carwash
Het nieuwe jaar begint weer goed bij Loogman Carwash met de WinterWasWeken. We zijn trots om aan te kondigen dat we deelnemen aan deze landelijke campagne, mede mogelijk gemaakt door onze samenwerking met de Bovag.

Van 1 januari tot en met 31 januari 2024 heeft elke betalende klant in onze wasstraten de kans om groot te winnen! Bij elke wasbeurt krijg je een unieke kanskaart. Registreer de code op de kanskaart op de website winterwasweken.nl en maak kans op fantastische prijzen. En fantastisch zijn de prijzen!

WELKE PRIJZEN ZIJN ER?

Hoofdprijs: Win een cheque ter waarde van € 10.000 voor een auto naar keuze, inwisselbaar bij een Bovag-autobedrijf​​​​.

Weekprijzen: Elke week kans op een weekendje weg bij Summio Parcs en een 2-daags Wellness Arrangement bij Fletcher Hotels​​​​.

Extra Prijzen: 1.000 BookChoice abonnementen met 8 e-books. Daarnaast zijn er nog vele andere prijzen zoals Smart TV's, slipcursussen, sportartikelen, en nog veel meer​​.

Altijd Prijs: Iedere deelnemer ontvangt een BOVAG Funcard met kortingen op uitstapjes en overnachtingen​​.

Kijk voor alle prijzen vanuit de Bovag op winterwasweken.nl.

LOOGMAN DOET ER NOG EEN SCHEPJE BOVENOP!

Naast de landelijke prijzen, geeft Loogman elke week lokale cadeaus weg, waaronder unieke Loogman goodiebags en zelfs gratis wasbeurten. De klap op de vuurpijl is de kans om een jaar lang gratis autowassen te winnen op elke Loogman-locatie!

Maak januari 2024 onvergetelijk met een bezoek aan Loogman, en wie weet rijd je weg met fantastische prijzen!

Tot snel in een van onze wasstraten!
  • Delen via

Fieneke Wallenburg 05-01-2024 om 07:59 uur Altijd een fijne schone auto bij Loogman Carwash
Linda Vandegaar 05-01-2024 om 11:30 uur Super vriendelijk personeel en onze auto’s GEWELDIG schoon!! Bij Loogman Carwash
Billy de Koning 15-01-2024 om 21:37 uur Plaats bij inrit/afreken automaat een koffieautomaat, die gewoon koffie -geen flauwekul als espresso, cappuccino oid-, schenkt, compleet met melkcreamer en suiker zakje à raison van € 1,50 ~ €2.-. Tijdens niets doen op de wasbaan kan de koffie klaar gemaakt en genuttigd worden. Vaste vrijdag klant, zoals ik met minimaal 2 auto's per week, stelt dat op prijs.Overweeg het. Groetjes tot as vrijdag.
Petra Nooij 24-01-2024 om 18:21 uur Dinsdag nog geweest. Geen kanskaart gehad.
Kenneth Murray 02-05-2024 om 11:56 uur Altijd een schone auto bij Loogman en met plezier weg rijden

Plaats een reactie