Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Dag vakantie, hallo schone auto!

30 augustus 2021
card image
Loogman Carwash

We hopen dat je een heerlijke zomervakantie hebt gehad en hebt genoten van al het moois dat niet alleen het buitenland, maar ook ons eigen land te bieden heeft. Om je autolak te ontdoen van alle vakantiesouvenirs, zoals zand en geplette insecten, ben je natuurlijk van harte welkom bij één van onze 8 wasstraten.

Ons beste wasprogramma ontdoet je autolak op een veilige manier van al het vuil en zorgt ervoor dat je autolak weer schoon én beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Bovendien kun je na je wasbeurt gratis gebruikmaken van onze krachtige stofzuigers om ook het interieur van je auto weer in orde te maken.

Een jaar lang gratis autowassen?
Houd onze Instagram in de gaten, want vandaag komt er een leuke winactie online, waarmee je kans maakt op een jaar lang gratis autowassen. De winnaar ontvangt op maandag 6 september van ons een berichtje!

  • Delen via

T. de Joode-Roos 03-09-2021 om 15:07 uur Waarom alleen op Instagram. Er zijn mensen die dit niet hebben. Zoals ik.
Loogman Carwash 03-09-2021 om 16:03 uur
Hi! Bedankt voor je reactie. Bij deze actie hebben we alleen gekozen voor Instagram. Wellicht dat de volgende actie weer via een ander kanaal zal gaan, zodat je hopelijk wel weer mee kunt doen.

Plaats een reactie