Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Loogman kids

voor veel speelplezier

Eind februari zijn we gestart met Loogman Kids! Een leuke spaaractie voor de kids. Zo wordt het nog leuker om de kinderen mee te nemen bij een bezoek aan de wasstraat voor een autowasbeurt.

Loogman Kids

Ga je graag met je ouders mee naar de wasstraat? Dan hebben we nu een extra leuke reden om mee te komen want we geven aan alle kinderen een gratis autobouwplaat bij de kassa van de wasstraat. Iedere maand een ander model. En om die auto’s straks ook te laten glimmen en glanzen hebben we ook een bijbehorende wasstraat gemaakt. Deze kunnen je ouders via de Was app kopen. We zijn benieuwd welke auto jouw favoriet is.

Spaaractie

Wij geven iedere maand bij iedere wasbeurt gratis een leuke autobouwplaat weg aan kinderen in de auto die meekomen voor een wasbeurt. Zo kunnen de kinderen een heel wagenpark bij elkaar sparen. Natuurlijk begrijpen we dat ook die autootjes door de wasstraat moeten. Speciaal daarvoor hebben we een autowasstraat gemaakt van stevig karton dat eenvoudig in elkaar te zetten is. Deze bouwplaat is alleen via de Was app bij de kassa van de wasstraat te verkrijgen tegen inlevering van 50 waspunten en een bijbetaling van 3 euro.

Spaar ze allemaal

Iedere maand geven we een toffe autobouwplaat aan kinderen bij een autowasbeurt. Zo hebben we bijvoorbeeld een razendsnelle sportauto, de bekende blauwe Loogman Mini maar ook een politieauto of een jeep. Reden genoeg om dus met je ouders mee te gaan naar de wasstraat. Benieuwd welke auto’s we de komende maanden gaan weggeven? Dat houden we nog als verrassing. Maar houd deze pagina goed in de gaten, want volgende maand verschijnt hier de nieuwe auto!
Februari/maart
Februari/maart
April
April
Mei
Mei
Juni
Juni
Juli
Juli
Augustus
Augustus
September
September
Oktober
Oktober
November
November
December
December

Vouwinstructies wasstraat

De wasstraat in elkaar zitten is heel makkelijk. Je hebt geen schaar, plakband of hulp van je ouders nodig. Bekijk onderstaand instructiefilmpje en dan is jouw wasstraat klaar om de auto's te wassen!

Vouwinstructies auto

We hebben de autobouwplaten al uitgesneden en voorzien van vouwlijnen waardoor het een fluitje van een cent is om die auto in elkaar te zetten. Het enige dat je nodig hebt is een schaar en wat dubbelzijdig tape en misschien wat hulp van je vader of moeder.

Bekijk onderstaand instructiefilmpje maar zodat jij de auto snel in elkaar hebt gezet. Veel speelplezier!