Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Loogman kids

voor veel speelplezier

Speciaal voor onze jongste fans is er nu Loogman Kids. Bij een bezoek aan onze wasstraat ontvangen zij gratis een autobouwplaat. Iedere maand delen wij een andere bouwplaat uit, al snel spaar je een heel wagenpark bij elkaar! Een bezoekje aan de wasstraat is zo nog leuker voor het hele gezin.

Loogman Kids

Ga je graag met je ouders mee naar de wasstraat? Dan hebben we nu een extra leuke reden om mee te komen want we geven aan alle kinderen een gratis autobouwplaat bij de kassa van de wasstraat. Iedere maand een ander model. En om die auto’s straks ook te laten glimmen en glanzen hebben we ook een bijbehorende wasstraat gemaakt. Deze kunnen je ouders via de Was app kopen. We zijn benieuwd welke auto jouw favoriet is.

Spaaractie

In verband met de hygiëne geven wij momenteel geen autobouwplaten uit. Wel kun je in al onze wasstraten beren spotten! 

Wij geven iedere maand bij iedere wasbeurt gratis een leuke autobouwplaat weg aan kinderen in de auto die meekomen voor een wasbeurt. Zo kunnen de kinderen een heel wagenpark bij elkaar sparen. Natuurlijk begrijpen we dat ook die autootjes door de wasstraat moeten. Speciaal daarvoor hebben we een autowasstraat gemaakt van stevig karton dat eenvoudig in elkaar te zetten is. Deze bouwplaat is alleen via de Was app bij de kassa van de wasstraat te verkrijgen tegen inlevering van 50 waspunten en een bijbetaling van 3 euro.

Spaar ze allemaal

Iedere maand geven we een toffe autobouwplaat aan kinderen bij een autowasbeurt. Zo hebben we bijvoorbeeld een razendsnelle sportauto, de bekende blauwe Loogman Mini maar ook een politieauto of een jeep. Reden genoeg om dus met je ouders mee te gaan naar de wasstraat. Benieuwd welke auto’s we de komende maanden gaan weggeven? Dat houden we nog als verrassing. Maar houd deze pagina goed in de gaten, want volgende maand verschijnt hier de nieuwe auto!
Maart 2019
Maart 2019
April 2019
April 2019
Mei 2019
Mei 2019
Juni 2019
Juni 2019
Juli 2019
Juli 2019
Augustus 2019
Augustus 2019
September 2019
September 2019
Oktober 2019
Oktober 2019
November 2019
November 2019
December 2019
December 2019
Januari 2020
Januari 2020
Februari 2020
Februari 2020
Maart 2020
Maart 2020

Vouwinstructies wasstraat

De wasstraat in elkaar zitten is heel makkelijk. Je hebt geen schaar, plakband of hulp van je ouders nodig. Bekijk onderstaand instructiefilmpje en dan is jouw wasstraat klaar om de auto's te wassen!

Vouwinstructies auto

We hebben de autobouwplaten al uitgesneden en voorzien van vouwlijnen waardoor het een fluitje van een cent is om die auto in elkaar te zetten. Het enige dat je nodig hebt is een schaar en wat dubbelzijdig tape en misschien wat hulp van je vader of moeder.

Bekijk onderstaand instructiefilmpje maar zodat jij de auto snel in elkaar hebt gezet. Veel speelplezier!