Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Zoek op trefwoord en wij helpen je op weg

Tankstation - Algemeen

 • Op welke manieren kan ik bij het tankstation betalen?
  Je kunt contant en met pin betalen, maar ook met Mastercard, Visa-card, Multitankcard, Travelcard, Maestro en V-paykaarten. En natuurlijk met de Loogman tank- en waspas (alleen in Aalsmeer)!
 • Wat is het verschil tussen Diesel en Diesel GTL?
  Wat is Diesel GTL?
  GTL staat voor Gas-to-Liquids. Het is een superschone dieselbrandstof die gemaakt is van aardgas. Via een ingewikkeld proces wordt aardgas omgezet in een synthetische diesel. Het kan zonder aanpassingen direct in de meeste dieselmotoren gebruikt worden. GTL heeft geen kleur; het ziet er uit als schoon water. Het belangrijkste verschil tussen GTL en gewone diesel is dat GTL van aardgas is gemaakt en diesel van aardolie. Daarnaast zit deze brandstof in een lagere gevarenklasse. 

  Naast een sterke reductie van NOx en fijnstof heeft GTL nog meer gunstige eigenschappen. GTL is biologisch afbreekbaar, het heeft een CFPP (Cold Filter Plugging Point) van -20°C. Tevens heeft het een Cetaangetal van 70, wat betekent dat de ontbrandingssnelheid van GTL bijna twee keer zo snel is als bij gewone diesel. Door deze schone verbranding wordt de smeerolie minder belast met roetdeeltjes, wat een gunstig effect heeft op eventuele vervuiling van de motor.
 • Heeft Co to Go ook een bezorgservice?
  Op dit moment bezorgt Broodje & Co nog niet. Je bent van harte welkom in onze shop.
 • Hoe vraag ik Comfort Pay aan?
  Comfort Pay kun je aanvragen bij onze receptie op het hoofdkantoor in Aalsmeer. Je hebt hierbij jouw tankpas nodig. Heb je nog geen tankpas? Vraag deze dan eerst aan.
 • Welke brandstof kan ik tanken in de Tankstraat in Amsterdam?
  In de Tankstraat in Amsterdam kun je Euro 95 (E10) en Diesel (B7) tanken.
 • Kan ik in Amsterdam ook alleen tanken?
  Ja, dat kan! Je kunt alleen tanken, betalen bij de kassa en via de slagboom het terrein verlaten. Onze medewerkers helpen je graag!
 • Hoe zit het precies met de nieuwe brandstofstickers?
  De nieuwe brandstofstickers zijn te vinden op onze pompen en de vulpistolen. Bij nieuwe auto's worden deze stickers ook aan de binnenkant van de tankklep geplakt, zodat je direct weet welke brandstof je moet tanken.

  Benzine: ronde sticker (Euro 95 is nu E10)
  Diesel: vierkante sticker (Diesel is nu B7)
  Gas: ruitvormige sticker
 • Wat moet ik doen na een verkeerde tanking?
  Als de verkeerde brandstof in de tank van je auto zit, dan is het ons advies om de ANWB  te laten komen, zodat de brandstof uit de auto gehaald kan worden. Rijd vooral niet verder en het beste zou zijn om de auto helemaal niet te starten, maar daarvoor is het misschien al te laat.
  Als je de verkeerde brandstof op de Comfort Lane in Aalsmeer of op de tankstraat in Amsterdam hebt gekregen, dan zullen wij de schade vergoeden. Wil je daarvoor bij de teamleider op de vestiging, binnen 24 uur, de schade komen melden?
Avatar

VRAGEN?
020 645 64 61