Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Zoek op trefwoord en wij helpen je op weg

Overige vragen

 • Ik ben iets kwijtgeraakt, wat nu?
  Het kan natuurlijk voorkomen dat je iets bent kwijtgeraakt na het wassen of stofzuigen van je auto. Je kunt bij onze wasstraten terecht bij de gevonden voorwerpenplek. De gevonden voorwerpenplek is te vinden aan het einde van de stofzuigerhal of stofzuigerplein. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan kun je het beste één van onze medewerkers aanspreken.

  Voorwerpen die achtergebleven zijn bij de pompen of de tankshop Aalsmeer worden bij de kassa in de tankshop bewaard. 

  Onze vestiging in Amsterdam heeft geen gevonden voorwerpenplek achter in de hal. Deze zit achter gesloten deuren. Gevonden voorwerpen worden daar tot 4 weken bewaard.
 • Hoe kan ik een klacht melden?
  Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. We horen graag wat de klacht is. Wil je een mail sturen naar klantenservice@loogman.nl? Daarmee kunnen wij je verder helpen en tegelijkertijd onze dienstverlening verbeteren.
 • Ik wil gebruikmaken van mijn recht om vergeten te worden (al mijn gegevens moeten worden verwijderd). Kan dat?
  Ja dat kan. Wij verwijderen al jouw gegevens, indien je hiervoor schriftelijk en/of per mail een verzoek indient. Wij hebben vervolgens 10 werkdagen de tijd. Mail jouw verzoek naar privacy@loogman.nl. Let wel op: jouw Was app account zal hierdoor verdwijnen, samen met de opgespaarde punten.
 • Waar mag ik de volle zegelkaart inleveren?
  Je mag bij iedere Loogman vestiging de volle zegelkaart inleveren voor een gratis wasbeurt van wasprogramma 1 t.w.v. €21,50, welke je met onze spaaractie op het tankstation in Aalsmeer hebt verkregen.
 • Kan ik de Nationale Autowasbon gebruiken bij Loogman?
  Jazeker! De Nationale Autowasbon vertegenwoordigt een waarde van €7,50, en is te gebruiken in combinatie met elk wasprogramma. Bijvoorbeeld: ons beste wasprogramma kost €19,50, dus dat betekent dat je nog maar €12,- hoeft bij te betalen.
 • Hoe vaak kan ik het beste mijn auto wassen?
  Goed onderhoud van je auto is niet alleen het jaarlijkse onderhoud, maar ook het regelmatig wassen van de auto. We adviseren daarom om eens per 2 weken je auto te wassen, met velgenreiniger en een beschermlaag.
 • Ik ben mijn kentekenplaat verloren, wat nu?
  Je kunt dit ter plekke navragen bij de wasstraat zelf, of je kunt een email sturen naar klantenservice@loogman.nl onder vermelding van je kenteken en in welke wasstraat je de kentekenplaat bent verloren. We kunnen dan bij de desbetreffende wasstraat navragen of ze de kentekenplaat hebben gevonden.
 • Kan ik iemand een wasbon cadeau geven?
  Onze wasbon is inderdaad een leuk cadeau om weg te geven. Je kunt een cadeaubon voor het NR.1 wasprogramma t.w.v. €19,50 verkrijgen bij de ingang van iedere wasstraat en in de winkel van ons tankstation. De winkel van ons tankstation is te vinden in Aalsmeer. Daarnaast kun je ook een Combideal cadeau geven t.w.v. €30,00.
Avatar

VRAGEN?
020 645 64 61