Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Zoek op trefwoord en wij helpen je op weg

Carwash - Wasstraat

 • Is het mogelijk om een wasstraat-abonnement te nemen voor een bepaald type wassing?
  Wij kennen geen abonnementen. Je kunt gebruik maken van de Loogman Was app of de Loogman Tankpas. In beide gevallen zijn de mogelijkheden onbeperkt in type wassingen en het maximale bestedingsbedrag.
 • Kan mijn auto zonder risico door de wasstraat?
  Je zal zelf je antenne(s) en andere uitstekende voorwerpen moeten inschuiven, inklappen of verwijderen.

  Een pick-up truck of een hele grote auto, zoals een Dodge, Chevrolet of Mercedes G, is helaas te groot voor onze wasstraten. Je kunt deze wel in onze wasboxen wassen.

  Bij vragen of twijfel over de geschiktheid van jouw auto raden wij aan het personeel te raadplegen.
 • Wat is de maximale breedte voor een autoband in de wasstraten?
  Met een bandbreedte tot 30 cm ben je welkom in onze wasstraten. De ruimte voor een autoband is gemeten op 30 cm. Het advies is om bij bandenmaten net boven de 30 cm breed even langs de vestiging te rijden. Het personeels kan dan beslissen of de auto door de wasstraat kan.
 • Kan een bestickerd busje ook door de wasstraat of maakt dit schade aan de sticker?
  In onze wasstraat wordt gewassen met textiel en/of foam. Dit geeft geen krasjes en het veroorzaakt geen schade aan de auto. Een goed bevestigde sticker of bestickering op de auto kan prima door de wasstraat. Als er al schade aan de sticker is, kunnen we niet garanderen dat het goed gaat.
 • Ik heb (boom)hars op mijn auto. Gaat dat er vanaf in de wasstraat?
  Het ligt eraan hoelang de hars al op de auto zit en hoe diep het in de lak is ingewerkt. Als de hars er net op zit en er heeft nog geen zon op geschenen, dan zou het in de wasstraat eraf kunnen gaan. In sommige gevallen kan ook hardnekkige hars nog van uw auto gepolijst worden in het poetscentrum. Ga voor een nauwkeurig advies even bij onze specialisten langs in het poetscentrum (gevestigd in Aalsmeer).
 • Wat is de maximale breedte en doorrijhoogte van de wasstraten?
  In alle wasstraten is de maximale hoogte 2.05 m en de maximale breedte 2.15 m. Bij twijfel over de geschiktheid van je voertuig raden we je aan om ons personeel te raadplegen.
 • Kan ik met een imperiaal, fietsenrek of dakdragers door de wasstraat?
  Je kunt niet met een imperiaal door onze wasstraat. Wel kun je je auto met imperiaal wassen in een van onze wasboxen in Aalsmeer, Rotterdam, Lelystad en Amsterdam.

  Heb je op je auto een fietsenrek gemonteerd, dan kun je niet door onze wasstraat. Dit dien je eerst te verwijderen.

  Heeft je auto dakdragers, dan kun je wel met de auto door de wasstraat, mits de dakdragers goed bevestigd zijn. Dit gaat wel op eigen risico. 
 • Met wat voor borstels wassen jullie de auto?
  In onze wasstraten wordt gewassen met textiel en/of foam. Dit geeft geen krasjes.
 • Kan ik met een cabrio met softtop door de wasstraat?
  In onze wasstraten kun je met een veilig gevoel je cabrio, ook met softtop, optimaal onderhouden. Met veilige hoge druk wordt het stoffen dak eerst schoongespoten, zodat al het stof dat diep in de poriën zit, wordt verwijderd. Dat kan lelijke bruine of groene aanslag veroorzaken. Wij gebruiken geen agressieve shampoos en waxen, maar biologische producten. Daarnaast gebruiken we geen nylonborstel, maar textiel en foam. De softtop zal hierdoor niet opgeruwd worden. Je kunt tevens gebruikmaken van wasprogramma’s met wax of polish. Het cabriodak wordt dan als het ware geïmpregneerd met wax, waardoor het dak mooi waterafstotend wordt en dus sneller droogt na een regenbui.
 • Kan ik ook alleen mijn auto stofzuigen, zonder dat ik gebruik maak van alle andere faciliteiten?
  Elke vestiging heeft hiervoor zijn eigen werkwijze. In Aalsmeer en Lelystad kan dat. Bij de slagboom naast de wasboxen in Aalsmeer moet je €2,00 inwerpen om naar de stofzuighal te mogen. Bij Lelystad betaal je €1,00 per 7 minuten voor het gebruik van de twee stofzuigers buiten de stofzuighal. In Amsterdam, Almere, Heerhugowaard, Hoofddorp, Rotterdam en Utrecht kan dit niet en bieden we deze dienst alleen aan in combinatie met wassen.
 • Kan ik gratis mijn auto stofzuigen?
  Na iedere wasbeurt kun je gratis gebruikmaken van onze krachtige stofzuigers, zodat het interieur van je auto er ook weer representatief uitziet.
 • Kan ik bij jullie mijn camper laten wassen?
  Je kunt met de camper terecht bij onze zelfwasboxen die aanwezig zijn op onze vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam, Heerhugowaard, Lelystad en Rotterdam. Op het terrein staat met borden aangegeven waar je deze kunt vinden. Bij de wasboxen zelf hangt een apparaat waar je €0,50, €1,00 of €2,00 munten in kunt werpen of contactloos kan betalen met een pinpas. Je hebt dan de keuze uit verschillende mogelijkheden die je allemaal kunt gebruiken, zoals bv. hogedruk shampoo, schuimborstel, heet water, hot wax, vlekvrij spoelen, etc. Het apparaat geeft n.a.v. de inworp de tijd aan die je hebt om deze producten te gebruiken. Je kunt de verschillende opties combineren.
 • Welke wasprogramma's bieden jullie aan?
  Bij Loogman Carwash gaan wij voor het optimale wasresultaat voor je auto en dat tegen scherpe prijzen. Zo heb je op onze vestigingen de keuze uit vier verschillende wasprogramma’s. Klik in het menu op 'Vestigingen' en selecteer jouw vestiging om het aanbod te bekijken.
 • Op welke manieren kan ik bij de wasstraten betalen?
  Naast contant betalen kun je bij al onze vestigingen ook terecht met je Loogman Tankpas, PIN, Visa, Mastercard, Multi Tank Card, TravelCard, Nationale Autowasbon en Eurocard. Bij alle Loogman Carwash vestigingen is er ook de mogelijkheid ‘Contactloos betalen’ bij bedragen tot en met €25,00.
Avatar

VRAGEN?
020 645 64 61