Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Zoek op trefwoord en wij helpen je op weg

Carwash - Binnenreinigen

 • Worden kinderstoeltjes ook gereinigd bij binnenreiniging?
  Als het kinderstoeltje in de auto vastgemaakt zit, zal de medewerker van de binnenreiniging op en om het stoeltje heen schoonmaken. Als je het stoeltje eruit hebt gehaald, kan de zitplaats onder het stoeltje schoongemaakt worden. Hier zijn in beide gevallen geen extra kosten aan verbonden.
 • Binnenreinigen in Aalsmeer
  Binnenreinigen is verkrijgbaar bij Loogman Tanken & Wassen voor € 16,- als toevoeging op een wasprogramma of in een aantrekkelijke Combideal: ons NR.1 wasprogramma (21,50) + Binnenreinigen (16,-) voor slechts € 37,50. Nadat je de auto op de Binnenreinigingsband hebt gezet, gaat ons team aan de slag. De binnenzijde van de auto wordt schoongemaakt: ramen, dorpels, matten en dashboard worden gereinigd en de vloer gestofzuigd voor een schoon en fris interieur. Binnenreinigen duurt zo’n 8 minuten. Tijd genoeg om een kroketje uit de muur te trekken van de FEBO.
 • Binnenreinigen in Amsterdam
  In Amsterdam is het mogelijk om je auto van binnen te laten reinigen op een 40 meter lange lopende band. Een team van 6 man sterk maakt in 8 minuten de auto aan de binnenzijde schoon. Ramen, dorpels, matten en dashboard worden gereinigd en de vloer gestofzuigd voor een schoon en fris interieur. Het enige dat je hoeft te doen is dit hele proces van de zijlijn te aanschouwen. Binnenreiniging is nu te verkrijgen in combinatie met ons NR. 1 wasprogramma van voor € 37,50.
 • Binnenreinigen in Rotterdam
  In Rotterdam is het mogelijk om je auto van binnen te laten reinigen op een 40 meter lange lopende band. Een team van 6 man sterk maakt in 8 minuten de auto aan de binnenzijde schoon. Ramen, dorpels, matten en dashboard worden gereinigd en de vloer gestofzuigd voor een schoon en fris interieur. Het enige dat je hoeft te doen is dit hele proces van de zijlijn te aanschouwen. Binnenreiniging is nu te verkrijgen in combinatie met ons NR. 1 wasprogramma van voor € 37,50.
Avatar

VRAGEN?
020 645 64 61