Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

AUTOWASSEN DOE JE BIJ LOOGMAN!

Met 40 jaar ervaring in autowassen zijn wij dé expert en weten als geen ander hoe je het beste voor je auto zorgt.

Bekijk onze vestigingen

Onze wasprogramma's

Bij onze wasstraten bieden wij verschillende wasprogramma's aan om jouw auto blinked schoon te maken. Ga je voor een hoogwaardige bescherming en intense frisheid met Wasprogramma 1 of toch gewoon schoon met Wasprogramma 4? Wij raden aan om voor de beste bescherming je auto iedere 2 weken te wassen met een Wasprogramma met wasbehandeling(en).Toch liever zelf wassen? Dan zijn verschillende vestigingen ook voorzien van volledig uitgeruste wasboxen. Kijken bij onze vestigingen welke dat zijn.

Buiten & Binnen

In onze vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam en Rotterdam is het mogelijk om gebruik te maken van Binnenreinigen. De auto van binnen schoon en netjes maken doen we op de lopende band. Nadat je jouw auto op de lopende band hebt gezet, nemen onze collega’s je auto-interieur onder handen.

De binnenkant van je auto wordt in 8 minuten schoon en fris opgeleverd aan het einde van de lopende band. Tijdens het Binnenreinigen worden de binnenkant van de ramen schoongemaakt, de dorpels en het dashboard gepoetst, de matten gereinigd en de vloer gestofzuigd. Aan het einde krijg je ook nog eens de keuze uit een van onze autoparfums op je automatten voor de final touch!

Bescherm je ruiten met Wiper!

De Wiper is een keuzetoevoeging op wasprogramma 1 en 2 en zorgt voor een waterafstotende laag op de ruiten.

Deze laag zorgt ervoor dat tijdens een regenbui de druppels door de wind en snelheid van de auto van de ruiten worden geblazen. Zo rijd je een stuk veiliger. Bovendien helpt Wiper niet alleen voor beter zicht tijdens een regenbui, maar zorgt het er ook voor dat je ruitenwissers minder overuren hoeven te draaien. Dat is toch mooi meegenomen?

Je ontvangt de Wiper behandeling tegen een bijbetaling van 3 euro.

Alles voor je interieur!

Al onze vestigingen zijn uitgerust met een uitgebreide plek om ook de interieur van jouw auto zelf op en top in order te maken. De stofzuigerplekken zijn uitgerust met verschillende gemakken om alle vuiligheden uit de auto te verwijderen. Het gebruik van de volgende tools zijn gratis na een wasbeurt:

- Sterke stofzuigers;
- Hoogwaardige dashboardguns;
- Mattenreinigers.

Daarnaast zijn er op deze plekken ook complete doekjesautomaten aanwezig gevuld met verschillende schoonmaakdoekjes, geurhangers en onze eigen autoparfumlijn.

Onze vestigingen

Je vindt onze wasstraten verspreid over de Randstad. Vind hieronder een vestiging bij jou in de buurt en laat net als vele anderen jouw auto blinken bij Loogman Carwash.

Altijd de beste prijs? Download onze app!

Spaar voor hoge korting en ontvang waanzinnige persoonlijke acties! Word jij brons, zilver of ga je voor goud? Bij de hoogste status hoort de hoogste korting!