Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Tanken en wegwezen met Comfort Pay

Tanken op de Comfort Lane is snel, makkelijk en comfortabel. Je zet je auto op onze lopende band en onze medewerker zal je auto tanken met Diesel of Euro 95 benzine. Voor deze service betaal je niets extra. Binnen 1,5 minuut kun jij je weg weer vervolgen met een volle tank. Dat kan handig zijn wanneer je haast hebt!

Meld je op deze pagina aan voor Comfort Pay, waarmee je betaalt op rekening. Wanneer jij de volgende keer de Comfort Lane oprijd, lezen wij je kenteken en wordt deze gecheckt in ons systeem. Nadat onze medewerker je auto getankt heeft, kun je direct doorrijden naar bestemming onbekend. Net als de facturatie van je tankbeurt met de Loogman tankpas, ontvang je iedere 2 weken een automatische incasso van de afgenomen brandstof. Tanken op de Comfort Lane is even goedkoop als aan de pomp, voor de service betaal je niets extra! 

Wil jij gebruikmaken van Comfort Pay en beschik je nog niet over een Loogman Tankpas? Vraag deze dan hier aan. Daar kun je direct aangeven dat je gebruik wilt maken van Comfort Pay!
  • Delen via

Comfort Pay aanvraagformulier

Wil je Comfort Pay voor particulier of zakelijk aanvragen?