Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Comfort Lane

Tanken op de Comfort Lane is snel, makkelijk én comfortabel. Wij begeleiden je om je auto op onze lopende band neer te zetten. Onze medewerker tankt je auto met Diesel of Euro 95 benzine terwijl jij lekker in de auto zit. Nu denk je misschien, daar zit iets achter, maar niks is minder waar!

Geen extra kosten voor de service
Veel mensen denken dat we voor de tankservice iets extra rekenen, maar dat is niet het geval. We helpen jou gewoon graag. Service is een belangrijke factor voor ons bedrijf en daarom is dit ook kosteloos. Zo helpen we iedereen die hulp nodig heeft of die het fijn vindt om in de watten gelegd te worden.

Binnen 1,5 minuut klaar
Het makkelijke van de Comfort Lane is dat alles naar jou toe komt, terwijl je in je auto zit. De slang wordt in de tankklep gehangen en blijft meelopen. Aan het eind van de lopende band staat de kassa, waar we het pinapparaat naar jou toe brengen, zodat je niet in de rij hoeft te staan en dus weer supersnel je rit kan vervolgen.

Geen vuile handen
Iedere ochtend maken we onze pompen schoon. Omdat er dagelijks veel mensen langskomen om te tanken, vindt niet iedereen het prettig om de tankslang aan te raken. Daarom hangen er bij iedere pomp plastic handschoenen om te gebruiken, zodat je handen schoon blijven. Bij de Comfort Lane hoef je dit allemaal niet te doen. Wij hangen de tankslang voor je in de auto en halen hem er ook weer uit. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn voor vuile handen.

Betalen op kenteken
Je kan je aanmelden voor Comfort Pay, waarmee je betaalt op rekening. Wanneer jij de volgende keer de Comfort Lane oprijdt, lezen wij je kenteken en wordt deze gecheckt in ons systeem. Nadat onze medewerker je auto heeft getankt, kun je direct weer de weg op. Net als de facturatie van je tankbeurt met de Loogman tankpas, ontvang je iedere 2 weken een automatische incasso van de afgenomen brandstof. De kassahandelingen verdwijnen hier en dus ben je zelfs sneller klaar dan de eerder genoemde 1,5 minuut. Superhandig toch? Klik hier om je tankpas aan te vragen en gebruik te kunnen maken van Comfort Pay. Al in het bezit van een tankpas? Vraag dan Comfort Pay aan in mijn loogman.

Je kan bij ons betalen met:
Pin, Loogman Tankpas, V-Pay, Multitankcard, Travelcard, Mastercard, Visa, XXImo.
  • Delen via