Werken bij de Loogman Groep

In 1959 gestart door de ouders van Ger Loogman maar inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie waarbij inmiddels ruim 250 medewerkers dagelijks deel uitmaken van het reilen en zeilen van dit familiebedrijf. De vooruitstrevendheid van Loogman heeft ervoor gezorgd dat naast ons innovatieve tankconcept en 8 goedlopende wasstraten in Aalsmeer, Amsterdam, Almere, Hoofddorp, Lelystad, Nieuw Vennep, Rotterdam en Utrecht inmiddels ook HuurEenBox Self-Storage, Golfcentrum Amsteldijk en Brasserie 10 als bedrijfsonderdelen aan de Loogman Groep zijn toegevoegd.

  • Werken bij: Loogman Carwash

  • Werken bij: Loogman Tankstation

  • Werken bij: Loogman Binnenreinigen

  • Werken bij: Golfcentrum Amsteldijk

  • Werken bij: Brasserie 10

  • Werken bij: HuurEenBox

Onze afdeling Human Resource Management
Het beste uit de medewerkers halen en zorgen voor ontwikkeling van talenten, dat is wat Loogman wil! Om dat te bereiken hebben we aandacht voor de factor mens in onze organisatie. Dat gebeurt vanuit de afdeling Human Resource Management (HRM). Waar in veel bedrijven wordt gewerkt met een afdeling PZ die puur administratieve zaken doet, werken wij met een afdeling HRM. De administratieve zaken op personeelsgebied vallen onder de afdeling Administratie waardoor onze afdeling HRM zich puur kan richten op de factor mens van Loogman.
Onze HRM afdeling, bestaande uit vier medewerkers, is dagelijks bezig met het coachen en ontwikkelen van medewerkers. Tweewekelijks wordt elke vestiging bezocht door een HR-functionaris zodat zij weten wat er speelt, waar de talenten van de medewerkers liggen en waar eventueel extra ondersteuning geboden kan worden. Zij adviseren en ondersteunen het lijnmanagement, en hebben aandacht voor de mensen op de werkvloer. Zo zijn ze betrokken bij de werving en selectie, ondersteunen bij de uitvoering van de jaarlijkse functioneringsgesprekken, geven trainingen, coachen medewerkers en zijn betrokken bij de werkoverleggen.

Werken, leren en groeien
Binnen de Loogman organisatie speelt leren een belangrijke rol. Dat begint al met het inwerktraject en de introductiedag die nieuwe collega’s in de eerste drie maanden dat ze bij ons werken, aangeboden krijgen. Op deze dag leer je over de geschiedenis van Loogman, de normen en waarden, en de verschillende bedrijfsonderdelen.

MBO opleidingen
Vijf jaar geleden zijn we, in samenwerking met Sentir Opleidingen, begonnen met het intern opleiden van medewerkers op MBO-niveau. De afgelopen jaren hebben ruim 75 medewerkers een MBO diploma gehaald op verschillende vakgebieden. Zo volgen leidinggevenden en talentvolle medewerkers de MBO 4 opleiding Manager Mobiliteitsbranche, speciaal voor de wasstraat hebben we de MBO 3 opleiding Operator Wasstraat en voor kantoorpersoneel doen de we opleiding MBO 2 Financieel Medewerker. Deze opleidingen duren 1,5 jaar. De student is fulltime in dienst bij Loogman en gaat eens in de drie weken een dag naar school.

Ontwikkeling talenten
Naast deze MBO opleidingen starten we jaarlijks met een groep talentvolle medewerkers een ‘Ontwikkelingstraject’. Het doel van een traject is tweeledig: de medewerker te ondersteunen om zich volledig te ontwikkelen en op deze manier alles uit de medewerker te halen wat er in zit, én om de organisatie op deze manier naar een nog hoger niveau te krijgen.
In een groep met ongeveer 10 talentvolle collega’s krijg je eenmaal per 2 maanden een cursusdag aangeboden op het gebied van beleid, personeel, financiën en marketing. Daarnaast zijn onze HR-functionarissen opgeleid tot coach en coachen zij deze talenten door middel van tweemaandelijkse coachgesprekken waarin wordt gewerkt met persoonlijke ontwikkelpunten.

Trainingsdagen leidinggevenden
Wij vinden het belangrijk dat onze leidinggevenden op een coachende en motiverende manier leiding geven aan hun team. Als leidinggevende moet je van alle markten thuis zijn, naast leiding geven aan je team moet je ook verstand hebben van en mee kunnen denken met financiën, marketing, sales, en beleid. Daarom bieden wij onze leidinggevenden vier maal per jaar een trainingsdag aan waarin we de diverse (actuele) zaken leren.

Stages
Wij helpen jongeren graag met het toepassen in de praktijk van wat ze op school of tijdens hun studie leren. Daarom hebben wij diverse stageplaatsen beschikbaar. Dit kan gaan om een meewerkstage of een stage waarbij de student een opdracht of onderzoek moet uitvoeren. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse branches. Wij hebben ook diverse leermeesters in dienst die opgeleid zijn om stagiairs te begeleiden.

Op dit moment zijn er vacatures beschikbaar! Bekijk deze hier:

© Copyright - Loogman