Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Wasstraat Medewerker (38 uur p/w, Aalsmeer)


Wasstraat Medewerker (38 uur p/w, Aalsmeer)
Blinkt je oog bij het zien van een glanzende auto? Laat jouw de auto's van onze klanten stralen als Wasstraat Medewerker bij de Loogman Groep. Met een werkweek van 38 uur waarin je je verkoopskills kunt ontplooien, biedt deze actieve baan volop kansen. Als je klaar bent voor deze uitdaging, lees dan zeker verder!

Wat doet een Wasstraat Medewerker bij ons?
Als Wasstraat Medewerker bij de Loogman Groep krijg je de mogelijkheid om je werkweek van 38 uur in slechts vier dagen te voltooien. Dat betekent langere, maar uiterst bevredigende werkdagen waarin je een breed scala aan taken uitvoert. Je begint de dag met een glimlach, klaar om onze klanten op een vriendelijke manier te begroeten en te helpen. Als expert op het gebied van onze diverse waspakketten weet jij precies hoe je de verschillen duidelijk en overtuigend kunt uitleggen aan de klant. Daarnaast zet je jouw verkoopvaardigheden in om die bonus aan het eind van de maand binnen te slepen. En natuurlijk zorg je ervoor dat het terrein aan het eind van de dag weer netjes en schoon is, klaar voor een nieuwe dag vol glanzende mogelijkheden.

Wat zoeken wij in een Wasstraat Medewerker?
We zijn op zoek naar een Wasstraat Medewerker die spontaan en attent is, sterke sociale en verkoopvaardigheden heeft en die gedreven is om de bonus aan het eind van de maand te behalen! Daarnaast ga je de uitdaging aan met elke vlek die je tegenkomt, ben je uitermate gastvrij en heb je een flexibele instelling. Dit betekent dat je minstens één dag in het weekend kunt werken. Bovendien ben je altijd vrolijk, maak je van iedere dag een feestje en woon je in of rondom Aalsmeer.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij de Loogman Groep weten we dat hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Als Wasstraat medewerker kun je rekenen op:

  • Een dynamisch, hardwerkend team dat samen plezier maakt;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om je auto gratis te laten wassen en korting in de brasserie;
  • Een contract voor 38 uur per week;
  • Een bruto all-in uurloon van gemiddeld €16,24 (bij een leeftijd van 21 jaar of ouder);
  • De mogelijkheid om interne opleidingen te volgen en door te groeien binnen de Loogman Groep;
  • Leuke teamuitjes en onze jaarlijkse bedrijfsfeest en sportactiviteit;
  • Genoeg vrije tijd naast je werk, want bij ons kun je in 4 dagen fulltime werken!

Over Loogman Groep
Loogman Groep is een familiebedrijf met een breed scala aan diensten. Van restaurant en winkel tot opslagruimtes, golffaciliteiten en autowasstraten, we hebben het allemaal. Ons team, waaronder onze wasstraat toppers, zorgt ervoor dat onze klanten elke dag weer de beste service krijgen.

Klaar om te solliciteren?
Ben jij klaar om ons te versterken als Wasstraat Medewerker en deel uit te maken van onze bruisende Loogman-familie? Druk dan op de sollicitatieknop! Mocht je nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar. Je kunt ons bereiken op 085 05 13 207. 

We kijken ernaar uit om te horen waarom jij denkt dat je een perfecte aanvulling bent op ons dynamische team. Word jij onze nieuwe medewerker? Dan wachten er geweldige collega's, spannende uitdagingen en een inspirerende werkplek op je. Mis deze kans niet en solliciteer vandaag nog!

  • Delen via

Pak je kans!

Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?*
Eigen foto uploaden
CV uploaden / niet verplicht
Motivatiebrief uploaden
Een moment geduld...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn deelnemer van het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en scannen onze kandidaten op een frauduleus verleden.

Avatar

Heb je een vraag? Bel Ieteke
085 05 13 207