Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Studenten gezocht voor de Loogman Studiebeurs!


Studieschuldenvrij door het leven, wie wil dat nou niet? Dit kan via Loogman!
Veel studenten krijgen te maken met hoge studieschulden tijdens hun studententijd.  Je bent er wellicht nog niet mee bezig wanneer je net begint met je studie, maar dit kan grote gevolgen hebben voor je toekomst. Denk hier bijvoorbeeld aan bij het kopen van je eerste huis. Wij willen je graag zo goed mogelijk helpen om zo min mogelijk studieschulden op te bouwen. Als je bij ons komt werken geven wij jou de kans om studieschuldenvrij af te studeren. Het blijft niet alleen bij het afbetalen van je studie, maar Loogman zal ook je studieboeken en eventueel je excursies betalen. Fantastisch toch?

Wat verwachten we dan van jou?
Naast je studie ga je aan de slag bij de Loogman Groep. Het is makkelijk te combineren want je gaat gemiddeld 12 uur per week werken op één van de vestigingen. Zowel voor je studie als voor het werk zet jij voor de 100% in. Bij de Loogman Groep kan je verschillende functies uitoefenen. Wij hebben o.a. 8  grote wasstraten, twee tankstations, een FEBO, Huureenbox self storage, Boxie 24, een golfcentrum, een brasserie, Hola autoverhuur en op kantoor. Denk hier bijvoorbeeld aan de Marketing, HRM of facilitaire afdeling. Onze vestigingen zitten voornamelijk in de Randstad. Samen zoeken wij met jou welke functie het beste bij jou past.

Jij bent:

  • een 1e of 2e jaars HBO of WO student.
  • bereid om gemiddeld 12 uur per week te werken gedurende jouw studie.
  • iemand die elke klant behandelt als een koning of koningin.

Wat wij bieden naast deze studiebeurs:

  • Een tof, gezellig en hardwerkend team.
  • Salaris afhankelijk van de functie die je uit gaat voeren, je leeftijd en eerdere werkervaring.
  • Kansen om door te groeien, “Succes maak je zelf” is bij Loogman het motto.
  • Mogelijkheid om stage te lopen binnen Loogman (meewerk – of afstudeerstages).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, denk hier bijvoorbeeld aan gratis je auto wassen en korting in onze brasserie en natuurlijk het belangrijk; we betalen je studie, boeken en eventueel studiereizen.

Wie zijn wij eigenlijk precies:
De Loogman Groep is een (h)echt familiebedrijf en bij ons staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Iedere jaar blijven we groeien maar de gezelligheid, betrokkenheid en creativiteit van het familiebedrijf vormen nog steeds de basis van hoe wij werken.

Veelgestelde vragen

Krijg ik nog wel salaris?
Ja zeker! Wanneer je start bij de Loogman Groep krijg je een contract voor 12 uur per week met een lengte van 7 maanden. We betalen jou gewoon uit voor de uren die je werkt. Hoeveel je ontvangt qua salaris zullen we samen bespreken en dit is afhankelijk van de functie die je uit gaat voeren, je leeftijd en eerdere werkervaring.

Wat betaalt Loogman?
Wij betalen je collegegeld, studieboeken en eventuele excursies. Als je start bij ons, gaat het tijdens je eerste jaarcontract dus om de kosten voor je studie die plaatsvinden vanaf september. Dit betekent dus dat je in dit schooljaar nog de helft van jouw collegegeld krijgt vergoed.

Hoe werkt het betalen van de facturen?
Als het zo is dat je wordt toegelaten bij ons Studiebeurs traject maken wij maandelijks een bedrag over t.a.v. het collegegeld. Verder kunnen er facturen ingeleverd worden voor de overige studiekosten.

Wat zal er gebeuren als ik stop met mijn studie?
Als blijkt dat je aan de wettelijke criteria voldoet om een deel van je collegegeld terug te krijgen, ben je verplicht om dat naar ons over te maken ter compensatie. Wanneer je stopt met jouw opleiding dan stopt het maandelijkse bedrag dat wij overmaken t.a.v. het collegegeld uiteraard ook.

Dit is te mooi om waar te zijn. Zit er echt geen addertje onder het gras?
Nee, echt niet, beloofd! Wij komen graag met jou in contact om een mooie toekomst om te bouwen. Wees er snel bij want er zijn in totaal 10 studiebeurs plekken. Laat je contactgegevens + CV achter door op onderstaande groene knop te klikken. Dan neemt onze Recruiter Ieteke contact met jou op!

Wil jij gebruik maken van deze studiebeurs?
Solliciteer dan nu via onderstaande button en laat je cv samen met je motivatiebrief achter bij ons! Door de veelzijdigheid van onze organisatie, krijgen medewerkers de mogelijkheid om iets te doen waar ze blij van worden en waarvan zij energie krijgen. Ons doorstroompercentage van 52% bewijst dat je binnen onze organisatie zelf je succes kan maken.

Wil je nog meer weten kijk dan op onze website of bel gerust naar het nummer 085 05 13 207. Ieteke beantwoordt graag jouw vragen!
https://www.loogman.nl/klantenservice/solliciteren

  • Delen via

Pak je kans!

Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?*
Eigen foto uploaden
CV uploaden*
Motivatiebrief uploaden
Een moment geduld...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn deelnemer van het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en scannen onze kandidaten op een frauduleus verleden.

Avatar

Heb je een vraag? Bel Ieteke
085 05 13 207