Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Medewerker Wasstraat Weekendhulp


Medewerker wasstraat gezocht voor 10-20 uur in het weekend in Aalsmeer
Onze organisatie groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar jou! Een hecht familiebedrijf waar je kan doorgroeien, bij de Loogman Groep maak je succes zelf! Daarnaast staat klanttevredenheid hoog bij jou in het vaandel. Zou jij graag in een hecht familiebedrijf willen werken? Lees dan snel verder!

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit bij de Loogman Groep?
Gisterenavond zag je in de roosterapp staan dat je vandaag om 8 uur moet werken. Een kwartiertje voordat de wasstraat zijn deuren opent, ben jij aanwezig. Onder het genot van een bakkie koffie vertel je wat je afgelopen week hebt gedaan en dan start jouw dag. De wasstraat is van 8-18 uur open en het kan zo zijn dat je dagen maakt van 10 uur. Dit zijn lange dagen, maar wel erg fijn voor jouw portemonnee. Het is weekend en de zon schijnt, dus het wordt een drukke dag waarschijnlijk. Je kleedt je om en je ziet buiten al de eerste auto wachten om naar binnen te rijden. Samen met jouw collega's zet je de vieze auto's op de kettingbaan en aan de kassa verkoop je het programma wat het beste bij de klant past. Om 18.00 uur gaat de wasstraat dicht en samen met het team maak je alles nog even goed schoon, zodat je collega’s maandag direct aan de slag kunnen. Wanneer je onderweg naar huis bent, kijk je voldaan terug op deze dag!

Dit krijg je ervoor terug

 • Een gezellig en hardwerkend team met een goede werksfeer.
 • Je werkt voor 10 uur in de weekend en je bruto uurloon is € 16,24 (bij een leeftijd van 21 jaar of ouder)
 • Je bent bij ons zeker geen nummer binnen ons familiebedrijf.
 • Kansen om door te groeien en interne opleidingen te volgen.
 • Legendarische teamuitjes en bedrijfsfeesten, zoals ons Oktoberfest.
 • Tot slot krijg je maandelijks je 8% vakantie geld direct uitbetaald en wanneer je een periode minder wilt werken, dan is dat mogelijk bij een 0 uren contract. 

Ben jij onze Loogman Hero?

 • Geen vlek is voor jou te veel!
 • Je behandelt iedere klant als koning.
 • Je woont in de buurt van Aalsmeer.
 • Je weet van elke dag een feest te maken.

Wie zijn wij eigenlijk precies? 
De Loogman Groep is groter dan je denkt en bestaat uit diverse bedrijven, zoals: een tankstation en een FEBO in Aalsmeer, maar liefst 8 grote autowasstraten, Huureenbox self storage, Golf Amsteldijk en Brasserie 10.
Loogman Carwash blijft zich ontwikkelen door nieuwe technieken, creatieve ideeën en goed te luisteren naar de wensen van de klanten. Dagelijks rollen er heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan af.

Word jij het nieuwe gezicht van de wasstraat?
Solliciteer dan nu via onderstaande button! Door de veelzijdigheid van onze organisatie, krijgen medewerkers de mogelijkheid om iets te doen waar ze blij van worden en waar zij energie van krijgen. Ons doorstroompercentage van 52% bewijst dat je binnen onze organisatie zelf je succes kan maken.

Wil je nog meer weten kijk dan op onze website via de onderstaande link of bel gerust naar het nummer 085 05 13 207. Wij beantwoorden graag jouw vragen! 
https://www.loogman.nl/klantenservice/solliciteren

 • Delen via

Pak je kans!

Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?*
Eigen foto uploaden
CV uploaden / niet verplicht
Motivatiebrief uploaden
Een moment geduld...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn deelnemer van het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en scannen onze kandidaten op een frauduleus verleden.

Avatar

Heb je een vraag? Bel ons!
085 05 13 207