Medewerker Wasstraat (10 uur p/w, Aalsmeer) | Word onze nieuwe collega! | Loogman tanken & wassenLoogman tanken & wassen
Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Medewerker Wasstraat (10 uur p/w, Aalsmeer)


Wasstraat Weekendhulp (10 uur p/w, Aalsmeer)
Ben je op zoek naar een dynamische bijbaan bij een innovatief familiebedrijf waar je nooit stilstaat? Wil je bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten door hun auto's te laten glanzen als nooit tevoren? Als Wasstraat Weekendhulp bij Loogman Groep in Aalsmeer, heb je deze kans! Ontdek snel meer over deze boeiende functie en wie weet zijn wij een perfecte match!

Jouw rol als Wasstraat Medewerker
In de rol van Wasstraat Weekendhulp word je onderdeel van een snel, efficiënt en klantgericht team. Vanaf het moment dat je je werkdag start tot aan het eind van de dag ben je constant in de weer. Je dagelijkse taken variëren van het zorgvuldig wassen van auto's, het adviseren en verkopen van het meest geschikte waspakket aan onze klanten, het maken van een vriendelijk praatje met klanten (als daar tijd voor is), tot het netjes en schoon houden van de wasstraat. Je zult merken dat geen dag hetzelfde is en dat de tijd voorbij vliegt!

 

Wat breng jij mee als Wasstraat Weekendhulp?
Als Wasstraat Weekendhulp heb je een actieve en sociale houding. Je bent een geboren verkoper, altijd gemotiveerd om het beste waspakket aan de klant te verkopen. Jouw gedrevenheid helpt je om elke vlek die je tegenkomt te verwijderen. Je bent klantvriendelijk en gastvrij, altijd klaar om klanten met een glimlach te begroeten en hun vragen te beantwoorden. Bovendien ben je altijd positief en straal je dit ook uit naar klanten en collega's. Je woont in of rondom Aalsmeer, waardoor je de lokale gemeenschap goed kent.

Wat bieden wij bij Loogman Groep?
Bij de Loogman Groep waarderen we onze medewerkers en begrijpen we dat hun inzet de basis vormt voor ons succes. Om deze reden zorgen we ervoor dat onze medewerkers zich gewaardeerd en gesteund voelen. Als Wasstraat Weekendhulp krijg je van ons een contract voor 10 uur in het weekend en een bruto all-in uurloon van gemiddeld €16,24 (bij een leeftijd van 21 jaar of ouder). Daarnaast bieden we een reeks voordelen, waaronder:

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het gratis wassen van je auto;

  • Een aantrekkelijke korting in de brasserie;

  • De mogelijkheid om diverse opleidingen te volgen en door te groeien binnen ons bedrijf.

We kijken ernaar uit om je als nieuw lid van ons team te verwelkomen!

 

Over Loogman Groep
Loogman Groep is een familiebedrijf met een breed scala aan diensten. Van restaurant en winkel tot opslagruimtes, golffaciliteiten en autowasstraten, we hebben het allemaal. Ons team, waaronder onze wasstraat toppers, zorgt ervoor dat onze klanten elke dag weer de beste service krijgen.

Klaar om te solliciteren?
Ben jij klaar om ons in het weekend te versterken als Wasstraat Weekendhulp en deel uit te maken van onze bruisende Loogman-familie? Druk dan op de sollicitatieknop! Mocht je nog vragen hebben, dan staat Ieteke voor je klaar. Je kunt haar bereiken op 085 05 13 207. Zij zal met plezier al je vragen beantwoorden.

We kijken ernaar uit om te horen waarom jij denkt dat je een perfecte aanvulling bent op ons dynamische team. Word jij onze nieuwe medewerker? Dan wachten er geweldige collega's, spannende uitdagingen en een inspirerende werkplek op je. Mis deze kans niet en solliciteer vandaag nog!

 

  • Delen via

Pak je kans!

Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?*
Eigen foto uploaden
CV uploaden / niet verplicht
Motivatiebrief uploaden
Een moment geduld...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn deelnemer van het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en scannen onze kandidaten op een frauduleus verleden.

Avatar

Heb je een vraag? Bel Ieteke
085 05 13 207