Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Medewerker Binnenreiniging (Parttime)


Medewerker Binnenreinigen parttime (20-30 uur) gezocht voor onze vestiging in Aalsmeer!
Onze organisatie groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar jou! Een hecht familiebedrijf waar je  kan doorgroeien, bij de Loogman Groep maak je succes zelf! Daarnaast staat klanttevredenheid hoog bij jou in het vaandel. Zou jij graag in een hecht familiebedrijf willen werken? Lees dan snel verder!

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit bij de Loogman Groep?
Gisterenavond zag je in de roosterapp staan dat je vandaag om 10 uur moet werken. Een kwartiertje voordat binnenreinigen zijn deuren opent ben jij aanwezig. Even gezellig een bakkie koffie met je collega’s om de dag goed te starten. De binnenreiningsbaan is van 8-18 uur open en het kan zo zijn dat je dagen maakt van 10 uur. Dit zijn lange dagen, maar wel erg fijn voor jouw portemonnee. Je kleedt je om en je ziet buiten al de eerste auto wachten om naar binnen te rijden. Nadat de klant door de wasstraat is geweest ontvang jij de klant bij binnenreinigen. Je vraagt met je grootste glimlach of hij/zij een kopje koffie wil. Terwijl de klant zijn overheerlijke kopje koffie opdrinkt, ga jij met je team aan de slag. Binnen 10 minuten maak jij samen met het team de gehele auto van binnen schoon. Van de ramen tot aan de achterbak, de hele auto is weer spic en span wanneer je hem weer bij de klant aflevert. Om 18.00 uur gaat de binnenreiningsbaan dicht en samen met het team doe je nog een aantal schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer je onderweg naar huis bent, kijk je voldaan terug op deze dag!

Dit krijg je ervoor terug

 • Een gezellig en hardwerkend team met een goede werksfeer.
 • Je werkt voor 20-30 uur in de week en je bruto all-in uurloon is gemiddeld €16,24 (bij een leeftijd van 21 jaar of ouder).
 • Je bent bij ons zeker geen nummer binnen ons familiebedrijf.
 • Kansen om door te groeien en interne opleidingen te volgen.
 • Legendarische teamuitjes en bedrijfsfeesten, zoals ons Oktoberfest.
 • Tot slot genoeg vrije tijd buiten je werk om, aangezien je in 4 dagen fulltime kan werken bij ons.

Ben jij onze Loogman Hero?

 • Geen vlek is voor jou te veel!
 • Je behandelt iedere klant als koning.
 • Je woont in de buurt van Aalsmeer.
 • Flexibel dat ben jij, want je kunt minstens één dag in het weekend werken.
 • Je weet van elke dag een feest te maken.

Wie zijn wij eigenlijk precies? 
De Loogman Groep is groter dan je denkt en bestaat uit diverse bedrijven, zoals: een tankstation en een FEBO in Aalsmeer, maar liefst 8 grote autowasstraten, Huureenbox, Golf Amsteldijk, Brasserie 10. Loogman Carwash blijft zich ontwikkelen door nieuwe technieken, creatieve ideeën en goed te luisteren naar de wensen van de klanten. Dagelijks rollen er heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan af.

Word jij het nieuwe gezicht van Binnenreiniging?
Solliciteer dan nu via onderstaande button! Door de veelzijdigheid van onze organisatie, krijgen medewerkers de mogelijkheid om iets te doen waar ze blij van worden en waar zij energie van krijgen. Ons doorstroompercentage van 52% bewijst dat je binnen onze organisatie zelf je succes kan maken.

 • Delen via

Pak je kans!

Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?*
Eigen foto uploaden
CV uploaden / niet verplicht
Motivatiebrief uploaden
Een moment geduld...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn deelnemer van het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en scannen onze kandidaten op een frauduleus verleden.

Avatar

Heb je een vraag? Bel ons!
085 05 13 207