Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Medewerker binnenreiniging - fulltime


Wij zijn op zoek naar een medewerker binnenreining (38 uur, Rotterdam)!

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Is geen vuiltje jou te veel en ben jij graag onderdeel van een team. Voor onze binnenreinigingsbaan in Rotterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er uit?

Je start je dag op met een lekkere bak koffie (of thee) en je hebt al gezien dat het vandaag zonnig wordt dus het beloofd een drukke dag te worden. Vandaag werk je van 08:00 tot 18:00, waarbij je een werkdag van 10 uur maakt. Dat is fijn want hierdoor werk je maar 4 dagen per week in plaats van 5. Wanneer de eerste auto's door de wasstraat zijn geweest, ontvang jij de klanten bij de binnenreinigingsbaan. Je biedt hen met een grote glimlach een kop koffie of thee aan en terwijl zij deze opdrinken, ga jij met het team aan de slag. Binnen 10 minuten is het intereur van de auto weer spic en span. Van de ramen tot aan de achterbak, de gehele auto ziet er weer keurig uit wanneer je hem aan de klant aflevert. Wanneer het om 18:00 tijd is om de binnenreinigingsbaan af te sluiten, zorgen jullie er gezamelijk voor dat alles er weet netjes en schoon bij staat voor de volgende dag.

Wat zit er in voor jou?

 • Een gezellig en hardwerkend team met een goede werksfeer.
 • Je bent bij ons zeker geen nummer binnen ons familiebedrijf.
 • Legendarische teamuitjes en bedrijfsfeesten, zoals ons Oktoberfest.
 • Een fulltime dienstverband waarbij je 3 dagen van 10 uur en 1 dag van 8 uur werkt.
 • Je werkt voor 38 uur in de week en je bruto uurloon is minimaal €14,00 (bij een leeftijd van 21 jaar of ouder).

Wie zoeken wij?

 • Geen vlek is voor jou te veel!
 • Je behandelt iedere klant als koning.
 • Je woont in de buurt van Rotterdam.
 • Flexibel dat ben jij, want je kunt minstens één dag in het weekend werken.
 • Je weet van elke dag een feest te maken.

Wie zijn wij eigenlijk precies?

Je zult vast eens voorbij zijn gereden of misschien wel zelf met je auto door de wasstraat zijn geweest, maar Loogman is nog zoveel meer dan dat: een tanktstation met FEBO en broodjeszaak Co To Go in Aalsmeer, maar liefst 8 autowasstraten, Huureenbox en Golf Amsteldijk met het altijd gezellige Brasserie10. Loogman Carwash blijft zich ontwikkelen door nieuwe technieken, creatieve ideeën en goed te luisteren naar de wensen van de klanten. Dagelijks rollen er heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan af.

Word jij onze nieuwe collega?

Is deze functie waar jij naar op zoek bent? En zie je jezelf wel werken bij zo een tof bedrijf als Loogman? Vul dan onderstaande gegevens in en wie weet zijn we binnenkort collega's! Door de veelzijdigheid van onze organisatie, krijgen medewerkers de mogelijkheid om iets te doen waar ze blij van worden en waar zij energie van krijgen. Ons doorstroompercentage van 52% bewijst dat je binnen onze organisatie zelf je succes kan maken.

Heb je nog vragen, kijk dan op onze website of bel gerust naar het nummer 085 05 13 207. Mandy beantwoordt graag jouw vragen, ook via Whatsapp +316 2537 2763!

https://www.loogman.nl/klantenservice/solliciteren

 • Delen via

Pak je kans!

Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?*
Eigen foto uploaden
CV uploaden / niet verplicht
Motivatiebrief uploaden
Een moment geduld...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn deelnemer van het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en scannen onze kandidaten op een frauduleus verleden.

Avatar

Heb je een vraag? Bel Mandy, zij helpt je graag verder!
085 05 13 207