Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Loogman Management Traineeship


Word jij onze nieuwe Vestigingsmanager?
Keuzes maken is lastig, al helemaal als je niet precies weet wat je wil met je carrière. Ben je misschien net gestopt met je studie, heb je een tussenjaar of weet je niet welke studie je moet kiezen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou! Ben je ambitieus, zit leidinggeven in je bloed en wil je graag snel doorgroeien binnen een organisatie? Dan is dit Management Traineeship helemaal iets voor jou. Lees snel verder!

Hoe zit een traineeship eruit bij Loogman?
Loogman biedt jou een Management Traineeship aan waarin je binnen één jaar zelfstandig een locatie van ons leidt als Teamleider en binnen twee jaar kan doorgroeien tot Vestigingsmanager, hoe tof is dat! Doe je dit helemaal zelf of word je in het diepe gegooid? Zeker niet! Wij kunnen in totaal 6 Trainees opleiden en hebben een mooi programma ontwikkeld. Dit bestaat onder andere uit: meedraaien op verschillende vestigingen, een combi van werken en leren, jouw eigen coaches binnen de organisatie, regelmatig intervisies en een gaaf opleidingsplan ter waarde van 10.000 euro. In een gesprek vertellen we je er graag alles over, maar hierbij alvast wat highlights.

In de eerste vier maanden ga je meedraaien in de operatie om te kijken hoe alles precies werkt. Je krijgt in de eerste periode verschillende trainingen om kennis te maken met De Loogman Groep. Na vier maanden ga je werken als leidinggevende op één van onze Locaties en start je met een Managementopleiding bij Sentir. Na een jaar hard werken ben je een volwaardig Teamleider en kan je zelfstandig één van onze vestigingen draaiende houden. Het tweede jaar staat voornamelijk in het teken om je klaar te stomen voor de functie Vestigingsmanager. Je start met een volgende Managementopleiding en je gaat samen met één van de Regiomanagers een project leiden. Daarbij zullen je coaches jou along the way ondersteunen en helpen waar nodig.

En hoe nu verder?
Ben je enthousiast geworden? Leuk! Klik dan op de onderstaande bottom. Wij bekijken je cv en motivatiebrief aandachtig. Vervolgens nemen wij contact met je op en zal er een kennismakingsgesprek zijn. Wanneer dit allemaal goed zit, zullen we een assessment doen. Vervolgens hoeft er alleen nog een handtekening onder je contract gezet te worden!

Als er nog onduidelijkheid is verwijzen wij je graag naar de onderstaande link. Hier kun je het programma, je toekomstige coaches en nog veel meer zien. Daarnaast kan je ook altijd even contact opnemen met ons. 

https://www.loogman.nl/traineeship-carwash

  • Delen via

Pak je kans!

Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?*
Eigen foto uploaden
CV uploaden / niet verplicht
Motivatiebrief uploaden
Een moment geduld...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn deelnemer van het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en scannen onze kandidaten op een frauduleus verleden.

Avatar

Heb je een vraag? Bel Ieteke
085 05 13 207