Financieel Administratief Medewerker (Parttime) | Werken bijLoogman tanken & wassen
Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Financieel Administratief Medewerker (Parttime)


Allround financieel administratief medewerker (24 tot 30 uur, Aalsmeer)
Onze organisatie groeit snel en daarom zijn op zoek naar jou! Een echt familiebedrijf waar je zeker kan doorgroeien, want bij de Loogman Groep maak je je successen zelf! Heb jij ervaring in maandafsluitingen en krijg jij een glimlach op je gezicht als alles klopt qua betalingen? Dan is dit jouw vacature en zou ik snel verder lezen!

Hoe ziet jou dag eruit?
Je begint je dag met een overheerlijk kop koffie samen met je collega’s. Wanneer je je eerste bak koffie op hebt, start je je computer op. Terwijl je aan het wachten bent, loopt er een collega van Golf Amsteldijk binnen met een vraag over een declaratie. Je helpt haar hierbij en kijkt vervolgens of er nog belangrijke mails binnen zijn gekomen. Wanneer je alles hebt beantwoord kijk je in het systeem of er nog dubieuze debiteuren bij zitten en ja hoor die zijn zeker. Een klant heeft iets niet betaald waardoor je zijn pasje dicht zet. Als je dat hebt gedaan hoor je van een collega dat er een klant bij de balie staat met een vraag over een factuur. Je helpt deze klant meteen even en gaat vervolgens tot de pauze aan de slag met de inkoop facturen en de bankafschriften boeken. Deze haal je bij de Rabobank op en boekt deze in Exact. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor je eigen BV, hiervoor doe je alle administratie van A tot Z.

Wanneer je gezellig samen met je andere collega’s van kantoor hebt geluncht loop je direct even langs het tankstation om de post op te halen en te kijken of er nog pakketjes liggen. Iedere dag doet iemand anders dit en vandaag is het jouw dag. Als je weer op de afdeling bent heb je overleg met Joyce, je teamleider. Iedere maand zitten jullie samen om te kijken waar je mee bezig bent. Wanneer dit gesprek is afgelopen, zie je in je mail een aantal terugbel verzoeken. Je belt meteen even terug. Tot slot maak je alvast een start voor de maandafsluiting. Hier begin je morgen mee, je begint alvast met wat voorbereiding zodat je morgenochtend direct aan de slag kan. Aan het einde van de dag sluit je met een goed gevoel je computer af en ga je met een voldaan gevoel naar huis!

Wat wij bieden:

 • Een tof, jong en gezellig team.
 • Je bent absoluut geen nummer binnen ons bedrijf.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals gratis je auto wassen en korting in de Brasserie.
 • Een kans om door te groeien en elke dag een beetje beter te worden.
 • Een kans om (interne) opleidingen te volgen.
 • Goede werksfeer, legendarische teamuitjes en de maandag soep-dag.
 • Een salaris op fulltime basis tussen de €2500 en €3000 (afhankelijk van diploma’s en werkervaring)

Wat wij vragen:

 • MBO werk-/denkniveau in de richting van de financiële administratie met minimaal drie jaar werkervaring.
 • Bij voorkeur heb je kennis van Exact Globe. Ken je dit systeem niet? Alles kun je leren!
 • Iemand die accuraat, communicatief en een teamplayer is.
 • Een maandafsluiting verzorgen van A tot Z is voor jou geen probleem.
 • Je bent erg nauwkeurig in je werk, maar ook flexibel en kan snel schakelen.
 • Je beschikt over boekhoudkundig inzicht.

Wie zijn wij eigenlijk precies? 
De Loogman Groep is groter dan je denkt en bestaat uit diverse bedrijven, zoals een tankstation een FEBO en Co to Go in Aalsmeer, maar liefst 8 grote autowasstraten, Huureenbox, Boxie 24, Golf Amsteldijk en Brasserie 10.  

Wij als Loogman zijn een echt familiebedrijf waar wij het belangrijk vinden dat de medewerker echt op zijn/haar plek zit. Zien wij dat je meer kan, dan zijn er vele manieren om bij ons door te groeien. Dit doen wij door bijvoorbeeld inwerkgesprekken te voeren met alle medewerkers, uitblinkers-groepen te organiseren en cursussen en trainingen aan te bieden. Dit ligt natuurlijk wel helemaal bij jezelf. Want wij zeggen binnen onze organisatie: Succes dat maak jezelf!  

Enthousiast geworden? Leuk! Solliciteer via de onderstaande link. Wil je nog meer weten kijk dan op onze website via de onderstaande link of bel gerust naar het nummer 085 05 13 207. Ieteke beantwoord graag jouw vragen!  
https://www.loogman.nl/klantenservice/solliciteren

 • Delen via

Pak je kans!

Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?*
Eigen foto uploaden
CV uploaden / niet verplicht
Motivatiebrief uploaden
Een moment geduld...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn deelnemer van het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en scannen onze kandidaten op een frauduleus verleden.

Avatar

Heb je een vraag? Bel Ieteke
085 05 13 207