Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Corporate Recruiter (32-38 uur, Aalsmeer)


Corporate Recruiter (32-38 uur, Aalsmeer)
Onze HRM-afdeling is op zoek naar een zelfstandige Corporate Recruiter! De afdeling bestaat uit zeven (een tikkeltje gekke) HRM’ersOnze taak is het vinden, binden, boeien en coachen van de medewerkers en onze leidinggevenden. Dit door een persoonlijke benadering met aandacht voor de mens. In deze rol ben jij verantwoordelijk binnen de Loogman groep voor het vinden van nieuwe talenten. Jij pakt alles op omtrent werving & selectie inclusief de marketing acties! 

Hoe ziet jouw dag eruit? 
Na je eerste kop koffie duik je direct het werving & selectie systeem van Visma Youserve in. Hebben er toffe nieuwe kandidaten gesolliciteerd? Ja hoor! J
e overlegt met de teamleider van de wasstraat in Aalsmeer en nodigt daarna een aantal kandidaten uit om op gesprek te komen.  

Hierna is het tijd om richting het golfcentrum te gaan voor een sollicitatiegesprek met een potentiële receptie medewerker. Nadat jullie de kandidaat het hemd van zijn lijf hebben gevraagd, is het tijd voor de volgende bestemming van vandaag; een mbo-college in Amsterdam. Jij vindt het namelijk supergaaf om Loogman als werkgever te promoten. Dit doe jij o.a. met het geven van sollicitatietrainingen en het organiseren van bedrijfsbezoeken.   

Na de sollicitatietraining op een mbo-college keer je terug op ons kantoor. Jij hebt namelijk een kort overleg met de marketingafdeling over de aankomende promotie van de Loogman studiebeurs (https://www.loogman.nl/studieschuldenvrij)Jij weet vanuit de praktijk het beste hoe je dit zo goed mogelijk kan promotenIneens hoor je vanuit de andere kamer dat het tijd is om naar huis te gaan. De dag is voorbijgevlogen! 

Wat wij vragen: 

 • Iemand met hbo werk- en denkniveau (minimaal afgeronde mbo-opleiding). Een afgeronde HRM opleiding is een pré, maar niet vereist. 
 • Iemand die minimaal tweejaar ervaring heeft in een soortgelijke rol of een hbo-starter met een bak aan motivatie 
 • Iemand die het leuk vindt om aan projecten te werken zoals de Loogman Vriendenbonus en het social mediaproject met de marketingafdeling.  
 • Iemand die van verantwoordelijkheid niet achteruitdeinst en die ook bij meer dan 25 vacatures het overzicht behoudt.  
 • Iemand die op een feestje niet in een hoekje staat. Jij bent namelijk proactief en niet bang om ideeën aan te dragen! 

Wat wij bieden: 

 • Goede werksfeer, legendarische teamuitjes en de maandag soep dag 
 • Een leaseauto! Ja, bij deze zelfstandige rol is een leaseauto inbegrepen die je onbeperkt kunt wassen 
 • Een 32-urige werkweek heeft onze voorkeur, maar meer is bespreekbaar 
 • Een plek waar je mag groeien en leren. Wij ondersteunen jou en geven persoonlijke aandacht zodat jij meer uit jezelf kan halen door o.a. trainingen en coaching. 
 • Een gave Surface, telefoon & een lekker salaris tussen de €2600 en €3000 bruto (o.b.v. 38 uur) afhankelijk van ervaring en opleiding 
 • Flexibele werkplek 
 • Alleen maar opgedragen opdrachten? Zeker niet! Jij denkt met ons mee en komt met ideeën (mag lekker out-of the box), want wij houden van korte lijntjes 

Wie zijn wij eigenlijk precies? 
Loogman Groep is een familiebedrijf met een breed scala aan diensten. Van restaurant en winkel tot opslagruimtes, golffaciliteiten en autowasstraten, we hebben het allemaal. Door de jaren heen is het bedrijf ontzettend gegroeid, maar de gezelligheid, betrokkenheid en creativiteit van het familiebedrijf vormen nog steeds de basis van hoe wij werken. 

Klaar om te solliciteren? 
Ben jij klaar om ons HRM-team te versterken als Recruiter en deel uit te maken van onze bruisende Loogman-familie? Druk dan op de sollicitatieknop!

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons bereiken op 085 05 13 207. 

Vacaturevideo Corporate Recruiter - De Loogman Groep from De Loogmangroep on Vimeo.

 • Delen via

Pak je kans!

Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?*
Eigen foto uploaden
CV uploaden / niet verplicht
Motivatiebrief uploaden
Een moment geduld...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn deelnemer van het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en scannen onze kandidaten op een frauduleus verleden.

Avatar

Heb je een vraag? Bel Ieteke
085 05 13 207