Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Allround financieel administratief medewerker (24 uur, Aalsmeer)


Allround financieel administratief medewerker (24 uur, Aalsmeer)
Onze organisatie groeit snel en daarom zijn op zoek naar jou! Een echt familiebedrijf waar je zeker kan doorgroeien, want bij de Loogman Groep maak je je successen zelf! Heb jij ervaring in maandafsluitingen en krijg jij een glimlach op je gezicht als alles klopt qua betalingen? Dan is dit jouw vacature en zou ik snel verder lezen!

Hoe ziet jou dag eruit?
Je begint je dag met een overheerlijk kop koffie samen met je collega’s. Wanneer je je eerste bak koffie op hebt, start je je computer op. Op de afdeling ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen BV. Je begint de dag met het boeken van het bankafschrift. Deze download je bij de Rabobank en verwerk je in Exact. Daarna boek je aan de hand van het afschrift alle bedragen op de juiste grootboeken en kostenplaatsen. Nadat je dit hebt gedaan, komt de regiomanager langs gelopen met de kasstukken van jouw BV. Samen spreek je nog even door of er bijzonderheden zijn en vervolgens ga je aan de slag met het verwerken van de kas. Voor je het weet is het alweer tijd voor pauze samen met je collega’s. Tijd voor wat ontspanning en gezelligheid. Na de pauze ga je de inkoopfacturen boeken, waarna je ook controleert of alles klaar staat om betaald te worden. De projectmanager loopt ook nog even bij je langs met een vraag over een betaling. Tot slot staat er nog een klant aan de balie met een vraag, deze sta jij nog te woord waarna de dag er alweer op zit.

Geen dag op de financiële administratie is hetzelfde. De ene keer ben je druk met je dagelijkse werkzaamheden en de andere keer gaat al je aandacht naar de maandafsluiting toe. Ondanks dat je verantwoordelijk bent voor je eigen BV ben je geen eigen eiland. Waar nodig ondersteun jij je collega’s, en ondersteunen jouw collega’s jou. Daarnaast wordt jouw input voor de verbetering van processen zeer gewaardeerd! Dit zorgt ervoor dat je echt in een team werkt. Wel zo gezellig, want binnen Loogman hebben wij ook legendarische uitjes zoals het Oktoberfest, Padeltoernooi en curlen op een dakterras.

 

Wat wij bieden:

 • Een tof, jong en gezellig team.
 • Je bent absoluut geen nummer binnen ons bedrijf.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals gratis je auto wassen en korting in de Brasserie.
 • Een kans om door te groeien en elke dag een beetje beter te worden.
 • Een kans om (interne) opleidingen te volgen.
 • Goede werksfeer, legendarische teamuitjes en de maandag soep-dag.
 • Een salaris op fulltime basis tussen de €2500 en €3000 (afhankelijk van diploma’s en werkervaring)

Wat wij vragen:

 • MBO werk-/denkniveau in de richting van de financiële administratie met minimaal drie jaar werkervaring.
 • Bij voorkeur heb je kennis van Exact Globe. Ken je dit systeem niet? Alles kun je leren!
 • Iemand die accuraat, communicatief en een teamplayer is.
 • Een maandafsluiting verzorgen van A tot Z is voor jou geen probleem.
 • Je bent erg nauwkeurig in je werk, maar ook flexibel en kan snel schakelen.
 • Je beschikt over boekhoudkundig inzicht.

Wie zijn wij eigenlijk precies? 
De Loogman Groep is groter dan je denkt en bestaat uit diverse bedrijven, zoals een tankstation een FEBO en Co to Go in Aalsmeer, maar liefst 8 grote autowasstraten, Huureenbox, Boxie 24, Golf Amsteldijk en Brasserie 10.  

Wij als Loogman zijn een echt familiebedrijf waar wij het belangrijk vinden dat de medewerker echt op zijn/haar plek zit. Zien wij dat je meer kan, dan zijn er vele manieren om bij ons door te groeien. Dit doen wij door bijvoorbeeld inwerkgesprekken te voeren met alle medewerkers, uitblinkers-groepen te organiseren en cursussen en trainingen aan te bieden. Dit ligt natuurlijk wel helemaal bij jezelf. Want wij zeggen binnen onze organisatie: Succes dat maak jezelf!  

Enthousiast geworden? Leuk! Solliciteer dan via de onderstaande link. Wil je nog meer weten kijk dan op onze website via de onderstaande link of bel gerust naar het nummer 085 05 13 207.  
https://www.loogman.nl/klantenservice/solliciteren

 • Delen via

Pak je kans!

Mogen we contact opnemen m.b.t. eventuele andere vacatures bij onze organisatie?*
Eigen foto uploaden
CV uploaden / niet verplicht
Motivatiebrief uploaden
Een moment geduld...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn deelnemer van het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en scannen onze kandidaten op een frauduleus verleden.

Avatar

Heb je een vraag? Bel Ieteke
085 05 13 207