Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Zoek op trefwoord en wij helpen je op weg

Carwash - Poetscentrum

 • Hoe lang duren de behandelingen in het Poetscentrum?
  De interieur behandelingen duren meestal een halfuur tot een uur, afhankelijk van de drukte in ons Poetcentrum, de specifieke behandeling en het type auto. Een Ozon/Ionisatorbehandeling en Interieurreiniging intensief zijn hier een uitzondering op. Hiervoor dient je auto een langere tijd te blijven. Voor de duur van de exterieur behandelingen raden we je aan om contact op te nemen met ons Poetscentrum via 085-0513206.
 • Wat voor behandelingen voeren jullie uit in het Poetscentrum?
  Interieur behandelingen: van het binnenreinigen tot een leerbehandeling voor je auto, wij kunnen het volledige interieur van je auto reinigen. Exterieur behandelingen: van het reinigen van je velgen tot het polijsten van je auto voor een echt showroom resultaat en het behandelen van lichte krassen of lakcorrecties. Kijk ook eens op de website http://www.loogmanpoetscentrum.nl/ voor een overzicht van alle mogelijkheden.
 • Dien ik een afspraak te maken voor het Loogman Poetscentrum?
  Maak bij voorkeur van tevoren telefonisch een afspraak  via 085 - 05 13 206.
 • Ik wil mijn afspraak verzetten of afzeggen.
  Wil je je afspraak bij het Loogman Poetscentrum verzetten of afzeggen? Dan kun je contact opnemen met ons Loogman Poetscentrum: 085 05 13 206. In overleg zal de afspraak worden verzet of naar een gepaste oplossing worden gezocht.
 • Waar vind ik het Loogman Poetscentrum?
  Het Loogman Poetscentrum is gevestigd in Aalsmeer, in de overdekte stofzuighal van Loogman Carwash Aalsmeer. Het adres is Aalsmeerderweg 497, 1432 ED Aalsmeer.
Avatar

VRAGEN?
020 645 64 61