Waar ben je naar op zoek?
Terug

Waar ben je naar op zoek?

Filter
8 locaties gevonden
Aalsmeer Almere Amsterdam Heerhugowaard Hoofddorp Lelystad Rotterdam Utrecht

Erkend Duurzaam Plus

We zijn met onze wasstraten een officieel Erkend Duurzaam bedrijf en hebben ook t/m 2024 het certificaat Erkend Duurzaam Plus ontvangen van de BOVAG. Hiermee voldoen we aan de laatste richtlijnen op het gebied van o.a. bedrijfsvoering, milieubeleid en energiebeleid.

Erkend Duurzaam voor jou als klant
Wat merk je nu als klant bij je bezoek aan onze wasstraat van ons Erkend Duurzaam Plus certificaat? Zodra je bij de wasstraat komt begint bijvoorbeeld de energiebesparing al. We geven je auto namelijk geen warme douche maar gewoon lekker verfrissend koud water. In combinatie met onze biologisch afbreekbare producten wordt hij daar namelijk net zo schoon van. De waterverneveling uit onze showbogen en dosators kunnen we met een gerust hart aanzetten want we voldoen helemaal aan de legionellawet en regelgeving. De aanwezige doseersystemen zorgen ervoor dat een kleine bolide met minder shampoo wordt ingezeept dan een grote auto. Geen onnodige productverspilling dus. Na de wasbeurt wordt het gebruikte water gezuiverd zodat we het weer kunnen hergebruiken. Al het vuil van je auto zoals olie- en benzineresten vangen we op en wordt door een gecertificeerd bedrijf afgevoerd. De vloeistofdichte vloeren voorkomen tevens dat er vervuilde vloeistoffen in de bodem of het grondwater terecht komen. En wist je dat een vernuftig staaltje techniek ervoor zorgt dat de wasstraatapparatuur ook echt alleen maar aangaat als er een auto langs de sensoren gaat? Dit hebben we ook toegepast op de verlichting in onze ruimtes waarbij er niet continu mensen aanwezig zijn. Spaarzaam met energie dus. Als klant ben je dus ook duurzaam bezig als je je auto bij ons laat wassen.

Lokale ondersteuning
We hechten veel waarde aan de maatschappelijke betrokkenheid met onze regio, ondernemers en inwoners. Zo hebben we een speciaal sponsorprogramma voor lokale sportverenigingen en hebben lokale ondernemers altijd een streepje voor bij ons. Meer weten over ons sponsoringsprogramma? Klik dan hier.

Welzijn medewerkers
Daarnaast hebben wij als werkgever ook aandacht voor het welzijn van onze medewerkers door ze een veilige werkomgeving, goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Hierdoor zijn we samen in staat jou een goed en kwalitatief product te leveren.
  • Delen via