Bij Loogman Carwash gaan wij voor het optimale wasresultaat voor uw auto en dat tegen scherpe prijzen. In plaats van de happy hour korting komen we met iets nieuws voor u: de Loogman Was app met hogere kortingen!
Bij Loogman Carwash Utrecht hebben wij een extraatje voor u in de vorm van een volautomatische poetsstraat. Binnen 3 minuten is uw auto helemaal droog en gepoetst en is het net alsof uw auto uit de Showroom komt.

Programma 1

Loogman Carwash introduceert: Showroom met Titan Polish! Titan Polish is het krachtpantser voor uw autolak en beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf zoals vliegjes, vogelpoep, pekel, zonlicht en vuil. Met SHOWROOM, ons beste programma, geeft u uw autolak boven op het krachtpantser van Titan Polish, een diepe reflectie van lichtinval. Hierdoor krijgt uw autolak een superieure en ultieme glans alsof u zo met uw auto uit de showroom rijdt. Kiest u voor Showroom dan kiest u dus voor de meest ultieme glans en bescherming van uw autolak!

Programma 2

Loogman Carwash introduceert: Titan Polish! Titan Polish is het krachtpantser voor uw autolak en beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf zoals vliegjes, vogelpoep, pekel, zonlicht en vuil. Door regelmatig gebruik zal ook op de lange termijn het effect van Titan Polish zichtbaar zijn: de autolak zal meer glanzen en schijnen en blijft in topconditie; dus geen doffe plekken meer!

Toevoeging bij Programma 1 en 2: Wiper

Tijdens het autorijden is het zicht op de weg uiterst belangrijk voor uw en andermans veiligheid.
Dat zicht kan behoorlijk belemmerd worden tijdens een flinke regenbui. Loogman Carwash heeft hier met Wiper de oplossing voor. Regendruppels zullen door de rijwind van de behandelde autoruit worden afgeblazen en nemen dus een groot deel de functie van uw ruitenwissers over. Laat u overtuigen door het effect en bekijk het filmpje van Wiper hiernaast.