Bij Loogman Tanken & Wassen gaan wij voor het optimale wasresultaat voor uw auto en dat tegen scherpe prijzen. In plaats van de happy hour korting komen we met iets nieuws voor u: de Loogman Was app met hogere kortingen!

Ons nieuwe NR.1 wasprogramma

Ons nieuwe NR.1 wasprogramma geeft niet zomaar een Showroom gevoel. Je ontvangt veel meer voor een ultiem showroom resultaat. Ontdek wat je bij welk wasprogramma ontvangt en waarom onze nieuwe NR.1 wasprogramma de beste keuze is voor jouw auto.

Meer informatie & filmpjes over ons nieuwe NR.1 wasprogramma?

Wiper: als toevoeging op een wasprogramma

Tijdens het autorijden is het zicht op de weg uiterst belangrijk voor uw en andermans veiligheid.
Dat zicht kan behoorlijk belemmerd worden tijdens een flinke regenbui. Loogman Carwash heeft hier met Wiper de oplossing voor. U kunt wiper als toevoeging nemen op programma Titan Polish. Regendruppels zullen door de rijwind van de behandelde autoruit worden afgeblazen en nemen dus een groot deel de functie van uw ruitenwissers over. Laat u overtuigen door het effect en bekijk het filmpje van Wiper hiernaast.

Combideal: NR.1 wasprogramma + Binnenreinigen

In één keer van buiten en van binnen schoon? Dan is er de combideal bij Loogman Carwash Aalsmeer! NR.1 wasprogramma + Binnenreinigen van 32,- voor 27,50 euro.