Loogman Carwash support jouw sportvereniging!

Loogman werkt graag samen met jouw sportvereniging om de kas met een mooi bedrag te vullen. Jouw sportvereniging mag namens Loogman Carwash éénmaal per jaar wasbonnen verkopen aan alle leden, familie, vrienden en kennissen die jouw sportvereniging een warm hart toedragen. De bon t.w.v. € 17,50 mag door jouw sportvereniging verkocht worden voor de speciale actieprijs van € 12,50, waarvan 50% naar de vereniging gaat. Wij factureren per verkochte wasbon aan de sportvereniging € 6,25 excl. btw + 21% btw = € 7,56 incl. btw door.  Na afloop van de actieperiode van 60 dagen factureren wij alleen de verkochte bonnen, niet verkochte bonnen kunnen retour gegeven worden.

Ondersteuning sponsoractie 

Naast de speciale wasbonnen, die voorzien zijn van jouw verenigingsnaam, zullen wij je ook flyers en een A0 poster geven, zodat je deze leuke sponsoractie binnen jouw sportvereniging bekend kunt maken.

Inhoud wasprogramma 

De wasbon, die voor de vaste actieprijs van € 12,50 verkocht wordt, is één jaar geldig en kan bij al onze vestigingen worden ingeleverd. Je auto wordt weer sprankelend schoon en de lak is tiptop beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf. Na afloop van de wassing mag er gratis gebruik worden gemaakt van onze krachtige stofzuigers.

Starten sponsoractie

Enthousiast geworden? Dan kan de voorzitter van de sportvereniging het contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam voorzitter
Naam van de organisatie
Websiteyour full name
Telefoon
Vraag of opmerkingmore details
0 /
Previous
Next

De volgende sportverenigingen hebben met succes deelgenomen aan Loogman Carwash Support: