Vandaag is Broodje & Co geopend door mijn moeder!

Ik heb je enkele weken geleden verteld, dat we weer met iets nieuws komen op het tankstation. Met de jongens en de meiden van het Innovatieteam hebben we een broodjesconcept ontwikkeld, waar je naast de lekkerste broodjes ook heerlijk schepijs en heerlijke verse koffie kunt halen. Nou, vandaag is het vrijdag en vandaag gaat het nieuwe concept ook echt draaien. Mijn moeder heeft het net geopend en dat is wel bijzonder hoor! Het concept heet namelijk Broodje & Co en dat is een verwijzing naar mijn vader. Je ziet zijn foto ook in het beeldmerk staan.  Een mooi gezicht en ik zie ook dat mijn moeder er echt trots op is.

Eerlijk gezegd was het niet eenvoudig om Broodje & Co vandaag al te openen. De bouwer had het zo enorm druk, dat hij eigenlijk helemaal geen tijd had om ons te helpen. Ook qua personele bezetting was het een pittige klus. Dat merken we nu überhaupt binnen ons bedrijf. Het binnenhalen van leuke enthousiaste mensen kost steeds meer energie. Ik sprak laatst een collega ondernemer en die zei letterlijk: “Pffff wat heb jij nou te klagen! Jij krijgt tenminste nog leuke mensen. Bij ons is het al lang opgedroogd.”  Nou, klagen doen we maar niet hoor!

Broodje & Co is trouwens wel op een bijzondere manier tot stand gekomen. Een aantal jaren geleden konden we werkelijk geen goed renderend foodconcept van de grond krijgen. Totdat we met de FEBO kwamen. Vanaf dag 1 was dit een klapper. Vervolgens kregen we de vraag of we naast snacks en frites ook gezonde broodjes wilden gaan verkopen. Onze eerste reactie was: “Ja hoor!” Nu, een paar maanden later, staat het er gewoon. Het is een leuk samenwerkingsproject geworden. We werken samen met Slagerij Van Ingen en Bakkerij Vooges. Twee mooie bedrijven uit de regio, die ons helpen met de verse producten. De broodjes zijn ouderwets lekker, met goed beleg. Het ijs doen we, net als vorig jaar, samen met de IJswinckel. Een leverancier uit de Rotterdamse regio waarvan we 12 heerlijke smaken schepijs hebben. De koffie komt van Smit & Dorlas. Ook zo’n regionale held, waar we al jaren mee samenwerken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties de komende weken. Gaan we scoren met onze lekkere broodjes? Ik hoop het wel, want mijn vader zou er trots op zijn. Die hield wel van een lekker en goed belegd broodje!

Proeven?

Groetjes,

Ger

Ger vertelt

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *