Wasboxen

Zelf wassen

Hoe werken de wasboxen? 

U vindt de wasboxen op onze vestigingen in Amsterdam, Aalsmeer, Lelystad en Rotterdam. Op het terrein staat met borden aangegeven waar u deze kunt vinden.

Bij de wasboxen zelf hangt een apparaat waar u €0,50, €1,00 of €2,00 munten in kunt werpen. U heeft dan de keuze uit verschillende mogelijkheden die u allemaal kunt gebruiken zoals b.v. hogedruk shampoo, schuimborstel, vlekvrij spoelen, etc. Het apparaat geeft n.a.v. de inworp de tijd aan die u hebt om deze producten te gebruiken. U kunt de verschillende opties combineren.

Het tarief voor Amsterdam is €4,50 voor de eerste 12 minuten en daarna €0,50 voor iedere twee minuten. Bij uitrijden krijgt u de mogelijkheid om één minuut onder de droger door te rijden.

Loogman Carwash Rotterdam beschikt over 9 Self-Service Wasboxen. Hier kunt u uw auto, caravan, motor, fiets of ander voertuig handmatig wassen. Hiervoor zijn er in elke wasbox een Schuim/Hogedrukspuitlans en Wasborstel aanwezig. Elke Self-Service Wasbox is uitgevoerd met een duidelijk en gemakkelijk bedieningspaneel met toetsen en wastips. Van maandag t/m donderdag kunt u voor €5,- de verschillende opties combineren en gebruiken. Van vrijdag t/m zondag kosten de wasboxen in Rotterdam €7,-. Na 20 minuten komt er per 2 minuten €0,50 bij.