Koffie Jaap voor net dat beetje extra pit!

Als er iemand een échte koffieleut en -kenner is bij Loogman dan is dat Financieel Directeur Jaap Vieveen, ruim 30 jaar werkzaam bij Loogman. Dronk hij vroeger met gemak 20 tot 25 bakken (ja echt!) koffie per dag, tegenwoordig beperkt hij de dosis cafeïne tot zo’n 5 kopjes koffie per dag. Als fervent koffieliefhebber checkt Jaap altijd het koffieapparaat en het merk koffiebonen als hij ergens gaat koffiedrinken want met een slap aftreksel neemt hij geen genoegen. De koffie moet gewoon goed zijn, desnoods loopt hij er voor om. Zijn favoriete koffieboon is die van Smit & Dorlas en laten we die boon nu ook gebruiken voor onze koffie bij Broodje & Co. In de keuken van Jaap en zijn vrouw staat nog steeds de oude koffiemolen van de oma van zijn oma. Ondanks dat de molen al 40 jaar niet meer is gebruikt ruikt het nog steeds naar koffie. En die specifieke koffiegeur roept bij Jaap herinneringen op van de gezellige vakanties vroeger met zijn ouders waarbij er altijd een thermoskan, koffiefilters, een pak Perla Mild en een potje ‘Buisman’ meeging. Tegenwoordig staat er in het zomerhuisje van Jaap een compact Nespresso apparaat, een prima alternatief voor verse koffiebonen vindt deze koffieliefhebber. Jaap start zijn vroege werkdag bij Loogman altijd met een cappuccino en neemt dan rond de klok van 10 een cappuccino waar hij een extra shotje espresso aan toevoegt. Soms heb je gewoon net even wat pit nodig toch? Deze goede koffiecombi valt inmiddels ook zo goed in de smaak bij de collega’s van Jaap dat er heel wat ‘koffietjes Jaap’ worden getapt bij het koffieapparaat. Hoogste tijd dus om deze koffie op de kaart te zetten bij Broodje & Co. Vanaf nu kun jij dus ook genieten van Koffie Jaap: een cappuccino met een extra shot espresso. En een goede tip van Jaap hemzelf: tussen 9.30 uur en 11.00 uur is het perfecte moment van de dag om van deze koffie te genieten. Zien we je dan?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *